Къде жените са най-лесни?

21.12.2015, 13:15

И на кое място се подреждат българките

   
 
Къде жените са най-лесни?

Не знаем за вас, но ние винаги сме се чудили дали българките са твърде лесни за свалки или само на нас така ни се струва. А от днес вече знаем отговора на този въпрос. От БГНЕС публикуваха данните от изследване, което цели да покаже в коя част от света се свалят най-лесно мацки. Резултатите са получени въз основа на традициите, културата, обществените нрави и практиката в различни страни и региони.

Оказва се, че без проблем можете да си намерите мадама в Централна и Източна Африка - Етиопия, Уганда, Кения, Камерун, Демократична република Конго, Танзания, Замбия, Зимбабве, Мозамбик и Ангола. Може би не е никак странно, че точно от тази част на света навремето тръгва епидемията от СПИН. В Перу и Боливия мацките също не се нуждаят от много ухажване, за да ви пуснат.

Следващата категория, в която попадат жените, за които трябва да се постараете една идея повече, всъщност е тази с най-много държави, включително България - цяла Източна Европа, Русия, Китай и Югоизточна Азия. Любопитното е, че в тази категория попада и най-многолюдната мюсюлманска държава – Индонезия. Тук влиза и цяла Централна Америка плюс голяма част от Латинска Америка – Бразилия, Еквадор, Колумбия и Венецуела. Тук са и редица държави от Централна и Южна Африка – Сиера Леоне, Кот д'Ивоар, Либерия, Централно-Африканската република, Конго, Габон, Екваториална Гвинея и на юг – Намибия, Ботсвана, Република Южна Африка и Мадагаскар.

Следва категорията, в която жените не "падат в капана" след първата среща, че дори и след първата седмица. Те живеят в САЩ, Канада, Франция, Великобритания, Германия, Скандинавските държави, Португалия, плюс далечна Австралия. Извън Европа тук спадат още Казахстан, страните от Сахара, Индия и три южноамерикански държави – Чили, Парагвай и Уругвай.

Стигнахме и до категорията, в която попадат най-трудно склоняемите мацки. Те спадат най-вече към мюсюлманските страни, което не е изненадващо – тук са Алжир, Либия, Сенегал, Западна Сахара, Турция, Азербайджан, Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан, Афганистан, Пакистан. Интересното е, че в тази група попадат и европейски държави – католическите Италия, Испания и Аржентина, а също Армения.

Последната категория е тази, в която жените са толкова трудни, че много мъже изобщо дори не се мъчат. Държавите, в които ще ги срещнете, ако имате желание и нужното търпение, са също ислямски, но от Близкия изток – Египет, Саудитска Арабия, Иран, Ирак, Сирия, Йордания, Йемен, Оман, ОАЕ, изобщо целия Арабски полуостров.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ