Къде да правите секс по време на сватба

06.07.2016, 12:45

С някоя шаферка най-добре

   
 
Къде да правите секс по време на сватба

Всички знаем, че през лятото хората се женят като за последно. Как може това да се отрази благоприятно на вас, ако сте сред гостите на една сватба? Като забиете някоя от шаферките, например, и правите страстен, луд, сватбен секс. Преди да преминем към хубавата част, която ще е за намиране на подходящи места за секс на сватба, ви представяме кратък списък с жените на сватбата, с които НЕ ТРЯБВА да правите секс:

Майката на булката.

Майката на младоженеца.

Бабата на булката.

Бабата на младоженеца.

Булката.

7 чудесни места за дискретен секс по време на сватба:

Намерете апартамента на булката

1741299

Ако сте в хотел, то там със сигурност има стая, в която булката се подготвя за церемонията и която няма да използва много след нея. Намерете я, заключете я и се развихрете.

В асансьора

За това не ви трябва много търсене, особено ако вече много сте се разгорещили. Просто влизайте с мадамата в асансьора, да се надяваме, че тя ще е с лека лятна рокля, готова за събличане и всичко ще мине чудесно.

В тоалетната

1741300

Това си е класика. Какво толкова? В ресторанта, където се провежда всяка сватба, има тоалетна. Вратите се заключват. Възползвайте се.

Малка разходка до паркинга

Ако вътре е доста пренаселено и ви е неудобно, отивайте в колата. По време на тържеството паркингът най-вероятно е празен или там се въртят други двойки, които мърсуват като вас.

Малко въздух на балкона

Терасите са, за да се излиза на тях, нали така? Докато другите вътре вият кръшно хоро, вие можете да извъртите един хубав секс на балкона.

На стълбите

Ако сватбата е в хотел, най-вероятно зоните на стълбищните площадки ще са напълно безлюдни и подходящи за бърз секс.

Навън

Когато отивате на сватба, още в началото огледайте добре пространствата навън и набележете къде може да се усамотите по-късно с някоя мадама. Лято е, затова всяка поляна, плаж, задна цветна алея са идеални за целта. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ