Коя мацка от Ергенът би те вбесила най-много и с какво?

Давайте ги насам!

   
 
Коя мацка от Ергенът би те вбесила най-много и с какво?

Всяка жена е индивидуална по своему, но си приличат по това, че лесно могат да ни изкарат от равновесие, всяка по свой собствен начин!

Няма какво да накара един мъж да беснее повече от жена и счупен двигател на бмв-то, разбира се...

Няма какво да се лъжем, ние мъжете по воля или неволя, също следим популярното предаване Ергенът. Иска ни се да беше минало с по-малко сълзи и повече мацки покрай басейна, но какво да се прави, това е животът.

А сега е време да разберем коя от ергенките ще ни влуди най-много и с какво. Оставяме на вас да ги подредите по номера, а ние само ще ви дадем повод за размисъл.

Руската школа

Няма епизод без манипулации, както няма епизод до сега без Виктория Капитонова! Секси рускинята ни даде много хляб за очите, но и ни накара да се замислим, че ако тя е жената до нас, ще берем много ядове.

Освен, че няма да смогнем на темпото финансово, защото кой от нас има пари за Ролекс и Шанел, да му се не види! Както и на кой мъж няма да му писне от непрестанни крясъци и начитане на едно и също всеки ден? Представяте ли си колко пъти ще повтори, че чорапите са извън коша за пране?

Драма queen

Сълзите в Ергенът намаляха главоломно с излизането на Бонбонова от предаването. Реките течаха в посока Турция - България непрестанно, а нека си признаем - колкото и да е секси миньончето, как да издържим на това непрестанно реване. Пък и жена, която би била толкова зависима от нас откровено ни отблъсква!

Нека има мимики и жестове!

Кой от вас обича мърмореното от другата стая и непрестанните физиономии зад гърба? Логика - няма! Колкото и да мразим прословутото "Нищо", със сигурност го предпочитаме пред жлъчните обиди и разкривени гримаси! Но трябва да отбележим, че Люси ни впечатли с уменията ѝ на лекоатлетка и ни накара да се замислим и по други въпроси...

Луда е! Бягай!

Няма мъж, който да не е срещал една Венета в живота си! Но докато осъзнаем и с горната глава какво се случва, обикновено е прекалено късно! Понякога желанието да се преместим на друг континент е по-силно от всичко останало!

Казват, че красивите жени са луди, а тук доказателството е налице. Забавлението, пиенето и бурните емоции са ви в кърпа вързани, но имайте едно наум за последствията!

Обичам бившия си

Ех, какво да кажем. Няма по-любимо от това непрестанно да те сравняват с някого, а когато това е бившия приятел на възлюбената ти - нещата стават повече от страхотни! Той винаги е по-добър, по-умен и обикновено по-богат. Въпросът защо тогава аджеба си се разделила с него, остава без коментар и кара умовете ни да се пръскат по плочките в кухнята.

За да ви замажем очите и да ви накараме да преглътнете всички недостатъци на ергенките, избрахме тези снимки, с които ще се разгорещите и ще погледнете на тях по друг начин!

2360159

***

2360158

***

2360160

***

2360157

***

2360161

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ