Класически начини за не чак толкова класически секс /Част 1/

29.03.2020, 10:00

Класически, класически, ама и много пикантни...

   
 
Класически начини за не чак толкова класически секс /Част 1/

Сексът си е секс, всеки го обича, но понякога нещата не стават от само себе си или пък сте изгубили искрицата, която помага на нещата да се случват. Затова т време на време и хубаво да разнообразиш забавленията в спалнята, защото това ще повлия на положително не само на самия секс, а и на връзката ти като цяло.

Тук ще намериш полезни съвети за това как да вкараш малко пикантност в сексуалния живот и така да обогатиш горещите практики в леглото.

Секс игри

Има цял набор от секс игри, от обикновени зарове до много по-сложни настолни игри. Но ако се нуждаете от набор от инструкции и тесте от персонализирани секс карти, за да правите по-добър секс, може да помислите за секс терапия, която вероятно е по-полезна за двойки, чийто сексуален живот е това ниво на невдъхновение. Звучи малко крайно, но действително може да помогне в дългосрочен план.

Нова секс поза

Може и да сте приключенци, които са изпробвали почти всичко. Но сме сигурни, че има някоя или друга поза, която винаги ви се е струвала налудничава или пък прекалено сложна. Време е за нея. Слушай и изпълнявай!

Забави нещата

В повечето случаи сексът не е лош, а просто е твърде кратък. Това не значи, че пък прекалено дългият секс непременно е много хубав.

Разбира се, забавянето на нещата може да отвори нови разбирания за това какъв може да бъде сексът, но ако не сте в унисон с желанията на другия, по-дългият секс ще бъде просто ... лош секс, който продължава твърде дълго.

Правете секс на фона на музика

Пускането на чувствени песни, докато правите секс, може да открие ново забавно измерение. Няма да настъпи революция в спалнята, но това е достъпен начин да промените тона на секса.

Правете експерименти

Правете секс без да се целувате, без да използвате ръцете си, в тъмното, без да издавате звук - има безброй варианти. Ще се убедиш колко добре влияе разнообразието на сексуалния живот.

Мръсни приказки

Може и да ти е неудобно да говориш такива неща, но има нужда. Една мръсна дума по време на сексуалния акт може да разгорещи нещата до краен предел. Нямаш нужда от нищо друго, освен думи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ