Какво търсят жените в един мъж

02.07.2014, 12:00

В опит за разнищване на вечния въпрос

   
 
Какво търсят жените в един мъж

Всеки хетеросексуален мъж в един или друг момент от своя живот се пита какви качества искат жените той да притежава, за да им се хареса и в същия този момент осъзнава, че няма отговор на този въпрос. Това е мигът, в който започват да изучават женската психика и настроения така, както са го правили нашите прадеди преди хиляди години.

Един от най-популярните начини за мъжете да започнат своето проучване е да попитат свои приятелки за тяхното мнение. Те от своя страна ще се допитат до свои приятелки и накрая ще се образува една предполагаема рамка, в която се разпростират женските мераци към мъжете. Ако трябва да сме честни, този метод не е много ефективен по две причини.

1. Много жени няма да бъдат откровени с вас

Те ще ви кажат това, което искате да чуете или това, което ще ги направи готини в очите ви, а не грозната истина, която може би и те не познават. Например никога няма да чуете от устата на жена, че тя предпочита да е с мъж, който да доминира в леглото, тъй като няма да иска да изглежда като кОчка в очите ви. Знайте обаче, че това е едно от искрените им предпочитания.

2. Често те самите не знаят какво точно искат от един мъж

Ще ви обяснят какво си мислят, че искат да притежава един мъж, но това всъщност няма да е истинското им желание и нещото, което предизвиква емоционална атракция у тях.

Като отчетем тези два факта, кой в действителност е най-добрият начин да си отговорим на вечния въпрос?

Ами просто трябва да се измисли наука за тях и поведението им да се изучава така, както се изучават растенията и природните феномени – чрез наблюдение.

Ако например жена каже, че иска чувствителен мъж до себе си, а в действителност ходи само с леденостудени мъжкари (имаме предвид емоционално, а не, че са мъртви), пренебрегвайки всички чувствителни момчета в компанията ѝ, то очевидно твърдението ѝ, че иска отношения с по-емоционални мъже са неистински.

Ако пък твърди, че предпочита високи и тъмни момчета, но внезапно се влюбва и започва да преследва ниски и руси, то това е потвърждение, че сме безпомощни да разберем емоционалните разстройства на жените.

В действителност съществуват поведенчески рамки, в които немалко жени се вместват. Те разкриват малка, но значителна част от тайната на техните отношения към мъжете.

И на вашето внимание, уважаеми читатели... рамката.

Имайте предвид, че всички жени са различни, но със сигурност биха реагирали положително, ако притежавате някое от следните качества.

1. Увереност

Увереността е едно от най-атрактивните качества, които може да притежавате. Мъжете, които имат успех с жените, са много различни, но общото между тях е, че притежават точно това качество и то не в малки дози. Да сте уверени означава да се чувствате добре в кожата си, да се харесвате такива, каквито сте. Уверените мъже са социални, истински са в общуването си с останалите, сериозни са и не си говорят простотии с всеки, а жените намират всичко това са привлекателно. Увереността е психологическа черта, която може да се развива съзнателно чрез житейски опит и техники за самоувереност, които ще ви представим в друг материал.

2. Мъжествена енергия

То е логично. Жените мечтаят за истински мъж, а не за приятелка с патка. Не е тайна, че съществуват черти на характера, които са типично мъжки и които са типично женски. Мъжката енергия е това, което предавате на останалите чрез проявяването на мъжките си черти - решителност, доминантност (не агресивна, разбира се), плътен тембър на гласа, търсене на предизвикателство, ясни цели в живота, постоянство, практическо мислене и т.н. Изводите от тази точка са два:

1. Не се страхувайте да изразявате мъжките си черти. Дори и с някои от тях да сте по-отдалечени, бъдете сигурни, че ги притежавате. Изкарайте ги на преден план и бъдете горд мъж.

2. Развивайте мъжките си черти. Ако имате много за развиване, изберете си една или две и работете само върху тях.

3. Добри социални умения

Ако наблюдавате как другите мъже общуват с жените, например как флиртуват с тях, как привличат вниманието им, ще разберете, че за това се изискват определени социални умения. Дали са просто забавни, дали всичко е харизма или просто знаят как да накарат момичето да се почувства специално, не знаем. Може да са добри слушатели, страхотни разказвачи на истории или куп други неща. Всичко това няма значение. Единственият извод от това е, че те притежават страхотни комуникативни умения и колкото по-развити са те, толкова по-голям е успехът им с нежния пол. Живеем в социален свят и е много важно да успяваме да общуваме успешно не само с жените, но и с всеки.

4. Интересен начин на живот

Ключът е в това да не сте поредният, който ходи на скучна работа от 9 до 5, а после се прибира и гледа телевизия или играе на компютъра цяла вечер и ляга да спи. Твърде много мъже го правят. Е, не е нужно да имате живота на Бонд, Джеймс Бонд, но ако правите интересни неща, жените ще искат да са част от ежедневието ви. Намерете си атрактивно хоби, опитайте нови неща, предизвикайте себе си. Мъж с интересен живот е секси в очите на една жена.

Ако и вие си задавате въпроса какво да направите, за да се харесате на нежния пол, тези четири точки са едно малко, но добро начало към разбирането на женските желания, които много са били изучавани, изучавани са и в момента, но никой никога не е изучил докрай.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ