Какво трябва да знаете за връзките през 20-те си години

18.01.2016, 11:00

Полезно е

   
 
Какво трябва да знаете за връзките през 20-те си години

Връзките или по-скоро отношенията с противоположния пол никога не са лесни. Преди 20-годишна възраст сте си тийнейджъри и там нещата са ясни. След 30 всички очакват от вас да станете сериозни и семейни и най-често така се получава. Но какво да очаквате, когато сте между 20 и 30?

Подгответе се за още драма, дори и тийнейдърските години да са отминали. Може би точно в този период ще се влюбите в някоя мадама, която ще ви разбие сърцето на хиляди парчета. Не драматизирайте, гледайте на това като на важен житейски урок.

1628486

Имайте предвид, че едва ли някое момиче ви е наранило нарочно. Обикновено жените стават кучки на по-късна възраст (освен тези, които са такива по рождение). Затова се научете да прощавате и не бъдете злопаметни.

Със сигурност ще има някоя, която си пада по вас, но вие не искате. Това може да се случи на всяка възраст. Опитайте да не наранявате това момиче, не се възползвайте от нея и не я нагрубявайте, дори и да не искате за нищо на света да имате връзка с нея.

1628489

Играйте играта, доколкото е възможно. Трябва да сте готини и поне малко да сдържате емоциите и да се правите на непукисти, за да спечелите вниманието на дамите.

Разделите с приятели са точно толкова болезнени, колкото и тези с гаджета. Това е време, в което много ваши приятели рещават да живеят някъде далече и трябва да се разделите. Други пък се впускат в сериозни връзки и не можете да ги видите с месеци. Приемете го. Такъв е животът.

Не подценявайте привличането във връзката. Сега ви е времето да опитвате различни неща, но не се впускайте във връзка без емоции.

Не сте длъжни да поддържате връзка, която няма бъдеще. Ако виждате, че нещата не вървят, не чакайте, прекратете тази връзка и променете нещата.

Забавлявайте се. Това е времето за секс и забавления, изберете си дива мадама, с която много да се смеете.

1628487

Няма определена възраст, на която да започнете да го карате по-спокойно. Преди казахме, че това става обикновено след 30, но и на 25 можете да мислите за семейство и деца, ако това ви харесва.

Най-важната ви връзка е тази с вас самите. Помнете това и си отделяйте необходимото време, за да изглеждате и да се чувствате добре.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ