Какво си мислят стриптизьорките, докато ти танцуват в скута

14.02.2021, 14:00

Съвсем обикновени неща

   
 
Какво си мислят стриптизьорките, докато ти танцуват в скута

Без да ви губим времето с празни приказки, преминаваме директно към споделеното от реални стриптизьорки, изпълнили не един-два танца в скута на клиенти. Вижте за какво си мислят те по време на това толкова приятно за мъжете преживяване.

Колко такива танца трябва да направя, за да отида в колеж., Калиста, 27 г.

Яйца, мляко, пилешки гърди, моите гърди, кафе, ябълки, кафе..., списък за пазаруване., Ксия, 27 г.

О, този определено е сериен убиец. Сигурно си мисли колко добре ще изглеждат краката ми, закачени на покрива на колата му. Понякога не мога да задържа фалшивата усмивка на лицето си и се моля клиентът ми да не започне да говори като Ханибал., Син, 27 г.

Наистина се надявам тампонът ми да не протече., Мисти, 24 г. 

На какви наркотици е този?, Робин, 31 г.

Този мирише ужасно. Понякога стриптизьорките си слагаме твърде много парфюм, за да надушат клиентите миризмата ни, а друг път, за да не подушим ние тяхната. Хора, когато отивате в бар за танц в скута, изкъпете се., М., 25 г.

Представям си всеки клиент като Джони Деп, Даниел Крейг като Джеймс Бонд или Харисън Форд като Индиана Джоунс. Малко фантазия не вреди на никого., Бижу, 31 г.

Обикновено просто се старая да не пръдна.

Много стриптизьорки споделят последното. Все пак опитайте се да танцувате и да се гънете на всички страни в продължение на един час, без да пръднете.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ