Какво означават нейните сексуални фантазии

25.02.2016, 17:00

Според психолозите

   
 
Какво означават нейните сексуални фантазии

Всички хора, независимо от расата, сексуалната ориентация и зодиакалния знак (макар че, ако вярвате в зодиакалния знак, значи сте жени) имат фантазии. Психоложката Мишел Доетри ще ни разкаже повече около женските сексуални мисли.

1. Секс с двама мъже

Това е може би най-разпространената женска фантазия. Тя няма нищо общо с това, че жената не е задоволена, например. Просто повечето нежни създания имат натрапчиви мисли да разбият клишето, да излязат от традиционното и да бъдат лоши. 

Най-често жените, които има такива фантазии, са сковани, затворени и срамежливи.

1655864

2. Секс с непознат

Според Мишел, жените, които имат такива фантазии, не могат да реализират пълния си потенциал в леглото, защото се срамуват от партньора си или имат някакъв друг проблем.

3. Груб секс

За тази фантазия мислят всички жени, но не защото искат да ги удрят и да им гърмят шамари, а защото искат в някакъв момент да се почустват подчинени и обуздани. Най-често жените, които мислят за този вид секс, са силни и независи. Когато товарът обаче им дойде в повече, те инстинктивно започват да мислят за мъжката сила и подчинението над нея. По този начин емоционално се изчистват.

1655865

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ