Какво научихме за секса през 2016 година! Издание 1!

20.12.2016, 14:15

Какво те прави страхотен любовник, колко дълго трябва да трае сексът и още много...

   
 
Какво научихме за секса през 2016 година! Издание 1!

Новостите от светът на секса за тази година. Ето какво ни снесоха учените и какво успяхме да научим. Подобрихме абсолютно сексуалния си живот. Или живот, 'щото ние сексуален нямаме.

Ако прегръщате момичето след секс, това ще повиши нейното щастие с цели 30%!

В изследването взимат участие повече от 1000 човека. 53% от запитаните мъже изобщо не прегръщат партньорките си след секс и не изразяват никаква признателност за, как да кажем, щастливите моменти.

В същото време 100% от запитаните жени казват, че за тях е важно да бъдат прегръщани след секс. И още, повечето жени са категорични, че ако мъжът е мил след моментите на близост, дори акта да е бил, по-скоро посредствен, те ще го оценят на 30% повече.

ЦЕЛИ 30%, а всичко, което трябва да направиш е просто да прегърнеш твоето (или чуждо) момиче след секс!

***

Сексът сутрин е най-полезен!

Професор Муз Якбу от Университета Илорин (това е в Нигерия), доказа ползите от сутрешния секс. Според него той понижава кръвното и предпазва от сърдечни болести.

"Нашето изследване доказва, че сексът стимулира преработката на хемоглобин, а това предпазва организма от вирусите" – авторитетно заявява мъдрият професор.

***

Средната продължителност на сексуалния акт трябва да е 13 мин.

Сексоложката Кристин Марк провежда мащабно изследване, за да изчисли колко минути секс им трябват на жените, за да са поне уравновесени (ние сме сигурни, че просто иска да натрие носа на мъжа си). И като говорим, че е мащабно - точно 15 хиляди жени са се изказали по темата.

Оказва се, че средната продължителност, на която се надяват жените е 10 мин. Но това е едва средната продължителност. Идеал за жените е сексът да продължава (и да продължава, и - да! Да! О, Боже! - продължава) от 15 до 20 мин.

Впрочем аналогично изследване е проведено през 2008 година. Там обаче са запитани и мъже. Резултатите от него са, че и двете страни са удовлетворени при 13-минутен секс. И все пак жените настояват за своите 20 минути.

Запомнете, че по-голямата част от запитаните жени казват, че не са удовлетворени от секс, който продължава повече от 25 мин.

***

Разбрахме и секс позите, които жените не харесват.

05. "69"

Казват, че не може едновременно да получаваш удоволствие и да даваш удоволствие. Било разсейващо.

04. МИСИОНЕРСКА ПОЗА

Жените не я харесват, защото някои мъже не знаят как да разпределят теглото на тялото си върху ръцете. За това - ВНИМАВАЙТЕ. Може да гримасничи не защото много ѝ харесва, а защото и тежите.

03. ЕЗДАЧКА НА ОБРАТНО

Това не са чак толкова лоши новини. Разбира се, изгледа към гърба на мацката не е лош, ама природата не е създала пениса да се огъва под точно този ъгъл.

02. ЕЗДАЧКА

Жесток удар! Нали така може да получаваме удоволствие и нищо да не правим... Оказва се обаче, че по-неуверените жени не искат да бъдат център на нашия зачервен и възбуден поглед. Ще трябва да взимаме жестоки мерки и да изключваме лампата.

01. КАТО КУЧЕНЦА

Макар и жените да я харесват, те имат едно доста голямо опасение, което е на път да провали позата. В тази поза, ако сте прекалено груби можете да достигнете шийката на матката и да подарите на мацката едно не особено готино приключение. За това - по-нежно и внимателно.

***

Кога двойките губят сексуален интерес!

Ами, стана ясно, че сексуалното желание спира тогава, когато с мацката сте скарани. Оказва се, че либидото и при двамата партньори е пряко свързано с отношенията помежду им (и за това са им трябвали 3000 човека, за да го докажат?!). Колкото по-често се карате, толкова по-малко сексите.

Следва продължение...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ