Какво му трябва на един мъж над 50

15.12.2015, 14:45

8 ценни съвета към дамите

   
 
Какво му трябва на един мъж над 50

Първо да се разберем - мъжете над 50 не са стари, мъжете над 50 са пораснали момчета или такива, които току-що влизат в пубертета. Така че очакваме жените да се отнасят към тях със заслужено уважение, но не и да им подават бастуни. С цел да помогнем на дамите по-добре да разберат и да спечелят вниманието на тези мъже, предлагаме няколко безценни съвета.

Ценете мъжа и това, което е

Имайте предвид, че един мъж над 50 трудно ще се промени. Той е вече врял и кипял, изградил е характера си и е невъзможно да го промените. Не се и опитвайте!

Обичат да им напомняте, че са мъжествени

На тази възраст мъжете не изпитват нужда да се съревновават с вас и да ви се доказват. Но никак няма да навреди да им напомняте, че ги смятате за силни и мъжествени.

Гледайте действията им, не думите

Мъжете по принцип показват любовта си с действия, а не с думи. Затова разчитайте на това, което правят за вас, не се увличайте по грешната представа, създадена от филмите, не чакайте серенади, цветя и бял кон. Мъжете над 50 правят това, от което имате нужда - косят ливадата ви и ви дават палтото си, когато замръзвате.

Не ги критикувайте

Може и вие по-бързо да вършите всичко или да имате други изисквания, но не критикувайте мъжа до вас, че много се бави и прави всичко погрешно. Мъжете над 50 се чувстват малко несигурни, затова не засилвайте това усещане у тях с критиките си.

Не ги напътствайте

Мъжът над 50 не е дете, дразнещо е постоянно да го напътствате какво трябва да прави, за да се среща с вас. И не му натяквайте как трябва да се облича и колко пари трябва да печели. Сигурно е търпял подобни изисквания доста време от бившите си съпруги и приятелки.

Не правете мъжа ваш проект

Както вече казахме, мъжете на тази възраст нямат никакво желание да се променят, особено заради нечии други предпочитания.

Несигурни са в първите стъпки, помогнете им

Тези мъже вече са имали поне по няколко връзки и фактът, че те са се разпаднали, ги прави по-несигурни да предприемат първата крачка към нова връзка. Може да мине много време преди да ви поканят на срещата, ако ги чакате. Може и въобще да не ви поканят, затова поемете тази инициатива.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ