Какво казва любимата ѝ секс поза за нея?  2 Виж всички снимки

22.05.2017, 13:30

Любопитен ли си?

   
 

Можем да разберем много за характера на една жена по изборите, които тя прави във всекидневния живот като например прическата или цветовете на дрехите ѝ. Но няма нищо по-разкриващо от любимите ѝ секс пози.

Мисионерска поза

1915771

Тази позиция си е чиста класика и ако партньорката ти я предпочита, това означава, че тя е романтична натура. Жените, които са почитателки на мисионерската поза са по-предпазливи и предпочитат сигурността и спокойствието. За тях е по-добре партньорът да поеме целия контрол.

Ездачка

1915769

Жените, които предпочитат тази поза обичат да контролират ситуацията, пък и тази поза им позволява по-лесно да достигнат до оргазъм. Характерно за тези жени е, че те наистина знаят какво искат.

Кучешка поза

1915767

Тази поза позволява на жените да се насладят максимално на секса, без излишни емоции. Жените с такива предпочитания са по-покорни и предпочитат партньорът им да контролира ситуацията.

Обърната ездачка

1915766

Жените предпочитат тази поза, когато правят секс с партньор, с когото нямат сериозни отношения. Тъй като не гледат в лицето му, те могат да развихрят въображението си за всевъзможни фантазии.

69

1915768

Любителките на тази поза обичат предизвикателствата, защото тази поза максимално тества концентрацията.

Лъжички

1915765

Интимност, комфорт и близост с партньора са понятията, които перфектно описват тази поза. Жените, които правят секс в тази поза имат нужда от някой, който да ги обгрижва. Но често, предпочитанието на тази поза означава и непреодолим мързел. Дами, стегнете се малко!

Повдигнати крака върху раменете

1915761

Тази поза показва, че жената знае какво иска – да достигне оргазъм. Чрез нея тя казва на мъжа на къде отиват нещата.

Изправена поза

1915772
Тази поза разкрива склонност към предизвикателства и приключения. Също така говори и за добра физическа сила при жената. Често тази позиция показва, че жената е интересна личност и мисли креативно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ