Какво искат красивите жени?

22.04.2016, 13:30

Отговаря сръбският модел Андреа Си

   
 
Какво искат красивите жени?

Андреа Си е много яка мацка, а фактът, че е от Сърбия я прави още по-симпатична в нашите очи. Наскоро тя даде интервю за AskMen, в което отговаря на много въпроси, свързани с отношенията между мъжете и жените. Ето какво казва мацката:

Кой е най-добрият начин един мъж да привлече вниманието ти?

Да е уверен и забавен. Нали знаете приказката: ако един мъж може да те накара да се смееш, значи може да те накара да направиш всичко.

Какво друго ти харесва у един мъж?

Хубавата усмивка и очите. Също така гледам и мъжките ръце и рамене. За мен те са много важни.

А ако говорим за характер?

По принцип мен винаги ме привличат алфа мъжкарите - амбициозни и мотивирани като мен. И интелигентни. Винаги бих избрала мъж, който може да ме научи на нещо, пред мъж, който няма какво да ми покаже.

1691756

Какво те отблъсква?

Лош дъх, липса на хигиена и мръсни обувки. Аз съм луда на тема чистота, така че без значение как изглежда един мъж, ако не се грижи за себе си, ме отблъсква.

Какво за теб е идеална среща?

Приятен разговор в хубав ресторант. Ценя храната и обичам да се смея, така че може да се каже, че пътят към сърцето ми минава през стомаха.

Какво един мъж никога не трябва да прави по време на среща?

Не трябва да оставя дамата да плати. Аз винаги съм готова да си платя и предлагам да го направя. Така трябва да постъпва всяка жена, но мъжът не бива да ѝ позволява.

Кога се чувстваш най-секси?

Когато си направя ноктите и косата и когато изляза от банята. И когато мога да съм себе си до някого, тогава знам, че мога и да съм секси.

Има ли такова нещо като прекалено дълга любовна игра?

Не. Никога.

Имаш ли тайни фантазии?

Обичам да съм спонтанна и да правя нови неща, така че не мога да изброя фантазиите си. Обичам да пътувам, да ходя на плаж.

Последен секс съвет за мъжете?

Бъдете уверени. Слушайте насоките на мацката, но контролирайте ситуацията. Жените обичат да бъдат доминирани, дори и никога да не ви го кажат. И не се страхувайте да пробвате нови неща.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ