Какво искат жените?

05.06.2017, 16:30

Сега ще разбереш!

   
 
Какво искат жените?

Съществува един въпрос, който мъчи всеки мъж откакто се помни. Какво искат жените? Вероятно си мислиш, че никога няма да разгадаеш отговора на този въпрос.

Ние имаме цели 10. Ето какво иска жената от мъжа в една връзка!

Спонтанност

1923986

И това не означава да ѝ правиш серенади под прозореца. Отвори бутилка шампанско, покани я да потанцувате по време на разходка или ѝ изпрати неочаквано съобщение.

Постоянство и решителност

1923985

Много от жените просто не знаят какво искат. "Не” означава "да”, "Може би” означава "не”... Абе няма какво да ти обясняваме, ти много добре знаеш. Просто жените имат нужда от решителен мъж, който да взема решенията.

Вдъхновение

1923982

Похвали я. Кажи ѝ, че тя е най-талантливата и най-добрата в това, което прави. Поощрявай я и я подкрепяй, когато поема важно за нея начинание. Тя просто иска да знае, че вярваш в нея.

Смислени подаръци

1923987

Не ѝ подарявай някакъв скучен парфюм. Наблюдавай интересите ѝ и избе4ри нещо, което наистина ще ѝ допадне. Друг вариант е да изработиш сам нещо символично за вашата връзка.

Чувство за хумор

1923989

Вярно е, че мъжете предпочитат мъжът да е сериозен, но определено не трябва му липсва чувство за хумор. Не се притеснявай и се шегувай, но внимавай да не я обидиш.

Внимание и грижа

1923983

Тя иска да я питаш как е минал денят ѝ, как се чувства, какво мисли. Това не означава да ѝ пращаш по 100 съобщения на ден, но ѝ покажи, че си загрижен за нея.

Позитивизъм

Имате се един друг, значи всичко е наред. Ако си настроен позитивно, тя също ще бъде в добро настроение.

Подкрепа

1923981

Понякога тя ще е в лошо настроение, някой ще я е ядосал, денят ѝ няма да е минал подобаващо. В такива моменти тя има нужда от твоята подкрепа.

Честност

1923988

Не се опитвай да я лъжеш, защото жените знаят много добре как да разпознаят лъжата.

Уважение

1923984

 

Уважавай я и цени нещата, които прави за теб. Все пак тя те прави щастлив. Жените знаят собствената си стойност и очакват същото от теб.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ