Какво говорят за сексуалния ти живот постовете в социалната мрежа!

13.02.2017, 12:45

Честите селфита – признак за сексуална неудоволетвореност и още

   
 
Какво говорят за сексуалния ти живот постовете в социалната мрежа!

Учените от университета в Масачузетс решиха да се възползват от новото време и направиха изследване, което ще е интересно на всички, които имат страница в социалните мрежи (значи, на всички). Те изясниха, че постовете в социалните мрежи, говорят за сексуалния живот на пишешщия.

Разбира се, ако постът гласи "Колко дълго не съм правил секс, по дяволите!", едва ли ще ти е нужно мненито на учените. Обаче знаеш, че хората рядко говорят истината в социалните мрежи, още повече що се отнася до сексуалния им живот (или липсата на такъв, нали Митко), за това учените решиха да изследват какво стои зад снимките на котки и дълбоките цитати.

1858444

Тудът се оказва титаничен – 223 хиляди люде на различни възрасти, които ползват редовно различни социални мрежи. Оказва се, че 82% от попитаните жени 60% мъжете, които редовно си правят селфи не са доволни от сексуалният си живот. Точно така, всички красавици, които следваш в Instagram до голяма степен не са доволни, че няма кой да им... сещаш се. Само не бързай да пишеш под снимките: "Знам тайната ти!".

Тези, които снимат по-често пейзажи и снимки на околната среда пък обратно – заявяват, че са доволни от сексуалния си живот.

Любителите пък на мъдри цитати предпочитат консервативния секс и не обичат да експериментират.

Тези девойки пък, които публикуват котенца, кученца, патенца и прочие са не само сексуално активни, а дори хиперкативни. Според попълнените анкети на тях не им стига един сексуален партньор.

1858442

Жените, които публикуват постоянно цитати на малките си деца и снимки пък възприемат секса по-скоро като упражнение.

Та, значи надяваме се, че ако тази статия не промени живота ти, то поне ще те накара да видиш хората с други очи.

1858445

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ