Каква е основната черта, която трябва да притежаваш, за да получава жената главозамайващи оргазми

25.09.2017, 17:15

Учените потвърдиха

   
 
Каква е основната черта, която трябва да притежаваш, за да получава жената главозамайващи оргазми

И отговорът не е да си богаташ, както цинично би констатирал ти. Приготви се за това, което ще преобърне целия ти сексуален живот... жените ще тичат след теб и ще искат главозамайващи оргазми. (Или – не. Не можем да ти дадем гаранция).

Работата е там, че учените изясниха, какво качество на характера трябва да притежаваш, за да достигат жените най-лесно до оргазъм и той да бъде ярък.  И независимо, че света много отдавна цинично твърди, че важните качества са "Апартамент на Витошка" и "Некъв спортен Жип", нещата са далеч по-евтини.

Изследване публикувано в списанието "Социална неврология и психология", обръща внимание на 103 жени, които водят активен сексуален живот. Основното, което интересува учените е как жените избират партньорите си (да, не се заблуждавай, жените винаги избират) и как се урежда сексуалния им бит.

В течение на изследването се оказва, че на първо място с пълно мнозинство се поставя едно основно мъжко качество – чувството за хумор. 

Още по важно за жените е то да се използва както трябва, когато трябва. Колкото по остроумен е мъжът, толкова по-привлекателен изглежда в очите на жените.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ