Каква е жената според вида на спалнята ѝ

30.06.2014, 17:03

Опознайте я само по обстановката

   
 
Каква е жената според вида на спалнята ѝ

Отваряте очи и виждате, че сте обграден от розови възглавнички, а около врата ви са обвити две ръчички, които не са вашите. Честито! Вие сте имали успешна забивка, свършила в леглото на мацката. Съвсем скоро въпросната щастливка ще се събуди и сигурно ще иска да си говорите, а после и да ѝ се обадите, но докато това стане, имате няколко минутки, в които да разберете с каква жена сте се забили снощи. Огледайте добре стаята, в която сте и си направете съотвените изводи...

...ако навсякъде има купища дрехи

Фактът, че не си прибира дрехите, говори, че мацката е мързелива и не е особено прецизна. Следователно и шансът да ви захвърли като непотребна пола, която вече не ѝ става, е огромен. Понеже е жена обаче, на нея ѝ е нужно много време, за да се облече, което запълва с разпиляване на дрехите из цялата стая.

...ако всичко е подредено като в аптека

Завесите отиват ли на килима? Внимавайте: Жените, които са изключително подредени, държат на точността и всеки малък детайл, така че тя няма да се забавлява, ако сте непохватен и несериозен. Онова, което ѝ липсва, е спонтанността, но пък компенсира с добре платена работа и винаги пълен със зеленчуци хладилник.

...ако всичко в стаята е много винтидж

Ако нощната лампа е направена от стара плоча, а рафтовете на библиотеката са пълни с касетки, има голяма вероятно да сте спали с хипстърка. На ваша отговорност са всякакви последващи действия за още по-голямо сближаване. Ако има джойнт, може да поостанете.

...ако има твърде много снимки от сватбите на приятелките ѝ

Имайте предвид, че ако в стаята локализирате повече от една снимка, на която въпросната мадама е шаферка, то е сигурно, че тя вече иска да си има фотос с бяла рокля. Ако започнете някакви по-сериозни отношения с нея, съвсем скоро ще ви запознае с родителите си. Да не кажете после, че не сме ви предупредили.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ