Как се променят жените, когато си падат по някой колега

23.03.2016, 13:00

Следете!

   
 
Как се променят жените, когато си падат по някой колега

Може би вие сте един от многото хора, които работят в офис. И сигурно в този офис имате колежки. Дано да имате, че иначе не знаем как оцелявате. Жените са доста подли и си имат своите минуси, но правят живота интересен. Вижте например Светла. Идва всеки ден на работа точно навреме, сяда на стола си и става само, за да отиде до тоалетна и евентуално за обяд. Никак не е интересна. Но Диди - тя идва и започва да ви говори, пушите си заедно, хапвате на обяд, пиете бира и даже си позволявате да се вдетинявате, когато тотално издивеете и офисната скука ви дойде в повече. Друга пък колежка - Ели, идва винаги нагласена, все едно ще се снима във филм. Това ви харесва, разбира се. Колкото повече и по-хубави колежки, толкова по-добре. Понякога обаче се случва така че някоя от тях започва да се държи странно. Вие, като истински мъже, имунизирани срещу женски глупости, дори не забелязвате, но добре че е Таня - голяма клюкарака е, но знае всичко, което се случва в офиса, даже преди да се е случило, както се казва, та тя ви уведомява, че нещо се е променило във Виолета. Май си е харесала Жоро. Както казахме, вие и представа нямате дали това е така, или не, но трябва да обръщате внимание на тези неща, за да не се окаже, че точно вие сте обект на желанията на някоя колежка, а не забелязвате. Не си изпускайте шанса, следете за признаците.

Какво се променя в една жена, когато си пада по някой колега

Работното време

Шефовете изобщо не трябва да са против свалките на работното място. Те не знаят ли, че когато една служителка си хареса някой колега, тя ще идва в офиса всеки ден навреме и дори по-рано, даже и няма да иска да си тръгва. Друг въпрос е колко работа ще свърши, но пък ако иска онзи, по който си пада, да я забележи и да оцени уменията ѝ, сигурно много ще се старае.

Облеклото

Ако довчера Еми се е обличала с дънки и широк суитчър, а си е харесала Васко, от момента, в който си даде сметка за симпатиите си, ще замени старите дънки на петна с добре изгладена пола, а широкия суитчър - с риза или блуза, подчертаваща деколтето. 

Обувките

Еми имаше едни кубинки с пухчета, които никой освен колежките ѝ не бяха забелязали и то само с цел да се подиграят с тях. Сега вече Еми идва с високи ботуши или с обувки на висок ток. Изведнъж колегите забелязват, че тя е доста женствена и привлекателна.

1671483

Прическата

Откакто се помните и работите в този офис, Еми е имала една прическа, тип фонтан, която у вас винаги е предизвиквала реакция, но не позитивна, все ви се е искало да я попитате "Ще чистиш ли?", когато я видите с коса, вързана по този начин. Сега Еми идва с различна прическа всеки ден. Веднъж е с пуснати коси, като самодива, на следващия ден е с кичури, след това на модерна опашка. После идва с прическа с ретро преса и т.н. А, да, косата ѝ винаги изглежда чиста и мирише хубаво. Това няма как да не го забележите.

Парфюмът

Не знаете с какво се е пръскала Еми довчера. Дали изобщо е ползвала парфюм. Може би, но нещо като BU или Sexy Girl. В един момент обаче започвате да усещате, че всеки път щом Еми мине покрай вас, тя излъчва страхотно ухание. Няма начин и Васко да не го е усетил. Чак ви се иска да я питате какъв е парфюмът ѝ, че да купите същия на приятелката си за рождения ѝ ден.

Гримът

Ето това е най-видното, най-крещящо доказателство, че една жена си пада по някой от офиса - тя започва да се гримира, а досега не го е правила. То са мигли, спирали, очна линия, молив, червило и т.н. Разбира се, вие нищо не разбирате от тези неща, само виждате някаква промяна, но другите колежки нали говорят и я обсъждат, та знаете, че днес си е сложила червило, което не отговаря много на цвета на върха на обувките ѝ.

Всички тези промени, наред с навъртането на въпросната колежка около въпросния колега, игра с косата в негово присъствие и смях на не толкова остроумните му шеги, говорят само за едно - Еми е хлътнала по Васко и то здравата. Дано тоя идиот скоро забележи, защото нищо чудно Митко през това време да я покани на среща. Е, самият Митко едва миналата седмица забеляза, че колежката Еми съществува, но явно усилията ѝ да изглежда по-добре все пак са направили впечатление на някого.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ