Как момичетата си избират кой да ги черпи

07.08.2014, 15:50

Не бъдете балами

   
 
Как момичетата си избират кой да ги черпи

Във всеки един бар винаги се навъртат по няколко, както ги наричаме у назе, "кифли", които само гледат да измуфтят каквото могат от почтените джентълмени - я пиене, я пари, я нещо друго. Засега обаче ще се съсредоточим само върху първото. Вижте как "златотърсачките" си набелязват жертви и не бъдете една от тях.

Набелязка номер 1: С голяма компания сте

Обикновено жените не отиват при голяма мъжка компания поради две причини – 1. Големите мъжки компании ги плашат и 2. Трябва да сте наистина най-готиният в компанията, за да се осмелят да ви заговорят. Ако при това положение някакви мацки дойдат отникъде и започнат да ви се свалят, значи почти сигурно не им е чиста работата.

Набелязка номер 2: Кожено яке в топъл сезон

Тук не става дума толкова за облеклото, колкото за контекста му. Ако пичът знае, че е твърде топло за тази дреха и въпреки това я е облякъл, значи ще се среща със сходно облечените си приятели, т.е. няма с какво да изпъкне и едва ли ще е много интересен на повечето жени. Ако "онези" момичета забележат, че не сте в час, портфейлът ви неизбежно ще изтънее.

Набелязка номер 3: Гледате телевизора вместо да се социализирате

Телевизорите в баровете показват спорт и е съвсем нормално да хвърляте по едно око на резултата от време на време. Но ако зяпате втренчено екрана независимо какво дават, то тогава "лешоядите" неизбежно ще ви налазят. Това ви поведение ще покаже че ви е страх да говорите с жени и че ако някоя от тях ви заговори вие ще бъдете много благодарни. Няколко питиета благодарни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ