Как мирише алибито на изневеряващия?

14.11.2011, 09:12

   
 
Как мирише алибито на изневеряващия?

УикендЪТ мина, време е да изтрезнеете и да започнете работа.

Ужасни сме, да, но да не забравяме, че и ние сме в същата игра. До петък, разбира се. Тогава вече ще сме събрали достатъчно смелост да забием мацката, която ни разигра погледа като футболна топка тази събота. Случвало ви се е, нали? Да не успеете от първия път, просто защото не сте опитали.

"Този петък обаче ще е различно", казвате си всеки път (както и ние). Тези от вас, които нямат половинка до себе си, нямат оправдание за бездействието си, но на останалите им влизаме в положението. Малко е сложно да лавираш между две врати, най-вече когато играчите са толкова добри с разиграването на топката (препратка към сравнението ми в началото, разбира се). Разбираме ситуацията с опита да носите две дини под мишница пък било то и за една вечер. И понеже сме свежи типове и винаги споделяме с вас всичко, което може да ви бъде от полза, ще ви издадем една тайна, която пък колегите ни от iNews.bg казаха на нас – вече има серия парфюми, които могат да ви подсигурят алиби. Наистина!

Разработени са по поръчка на популярния в Кейп Таун мъжки бар Mavericks, тъй като мъжете масово се разсейват, когато го посещават и забравят колко е часът. Което автоматично им докарва неприятности с приятелката/съпругата им. Шейн Харисън или хитрият собственик на стриптийз бара е измислил три временни решения, които подсигуряват на клиентите му временни оправдания, като "Колата ми се счупи", "Работих до късно" и "Излязохме да поплуваме" ( с приятели, разбира се). Първото "алиби" моментално ще обгърне клиента с аромата на бензин, изгорели гуми, грес и стомана, второто ще попие в кожата и дрехите като дим от цигари с допълнителното благоухание на кафе и леко доловима нотка на мастило и вълна (за да напомни на миризмата на изтощен от носене костюм), а третото решение е просто полъх на море, сол и памук, което трябва да заговори на обонянието на съпругата като "Бях на плажа и поплувахме с приятели". Последното на нас не би ни свършило работа, особено в този период от годината.

Знаем, че не звучи много морално, но трябва да признаем на Харисън, че е направил много умна маркетингова крачка. А кой знае, може би тези не много добре миришещи парфюми ще успеят да спасят няколко брака. Не ви насърчаваме да вършите некоректни постъпки, но знаем, че понякога изникват ситуации, от които съжаляваме, че не сме се възползвали. За да не съжаляваме повече и за да не чакаме следващия петък, в който ще съберем смелост да направим крачката, докато се чудим как ще се измъкваме след това, може би предварително трябва да си подсигурим здраво алиби. А защо не с Alibis?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ