Как жените ни насочват в секса

01.03.2016, 17:01

За да се справяме още по-добре

   
 
Как жените ни насочват в секса

Нека сме честни и да си признаем, че можем да се справяме и по-добре в секса. Всеобщият ни проблем е, че не сме много сигурни какво трябва да правим и дали изобщо го правим както е нужно. Имаме нужда от насоки и се надяваме да ги получаваме от самите жени, с които правим секс, а не от книги или филми.

Оказва се обаче, че сме имали и друг проблем. Повечето от жените знаят какво искат и всъщност ни насочват, но ние сме смотани и не разбираме техните знаци.

1. Насочват ръцете ни

Ако мадамата леко ви докосне и започне да движи ръката ви по тялото си, то тя мислено преминава през онези точки, които иска после отново да докосвате. Запомнете ги.

2. Издават звуци

Ослувайте се, защото ако мацката започне да стене и да мърка, явно се справяте добре. Но ако тишината става все по-осезаема, то трябва да промените нещо, защото явно не ѝ доставяте нужното удоволствие.

3. Поемат контрола над нещата

Ако изведнъж мадамата смени позата или директно се заеме с общото ви удоволствие, то тя красноречиво иска да ви каже, че има нужда от повече секс и смята да си го набави точно сега.

4. Командват ви

Мацката ви дава палави заповеди точно къде да я оближете, къде да я натиснете и колко време да останете там? Честито! Тя определено знае какво иска, а на вас ви трябва малко обучение, за да станете още по-добър.

5. Пипат се

Няма нищо странно или извратено в това мацката да се пипа, докато вие прониквате в нея. Напротив. Така за нея кефът е двоен, а вие имате реалната възможност да видите точно какво ѝ харесва и следващия път да ѝ го сторите.

6. Иска да гледате порно заедно

Какво по-хубаво от това? Ако и двамата си падате по тези филми, а самата мацка дава предложението да гледате заедно, това си е чист джакпот. Явно мацката не се притеснява да показва сексуалните си предпочитания.

7. Казва ви директно какво иска

Ако е опитала какво ли не, за да ви подскаже какво иска, но вие така и не сте схванали, последният опит, който ѝ остава, е директно да ви каже всичко. Затова не се стряскайте и не се сърдете, а слушайте какво ще ви каже.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ