Как да сърфираш безопасно из порно сайтовете?

01.10.2020, 13:00

Важно е да знаеш!

   
 
Как да сърфираш безопасно из порно сайтовете?

Спокойно можеш да си признаеш, че тук таме ти става любопитно и отваряш някой или друг порно сайт, за да провериш какво нова има. Абе, няма какво да се лъжем - гледаш та пушек се вдига. Но в това няма нищо срамно! Всички сме хора, всички сме любопитни.

Но при сърфирането из сайтове за възрастни трябва много да се внимава, зашото често се случва поради невнимание да хванеш някой вирус или някой недоброжелателен хакер да ти хакне личните данни.

Ето как да гледаш голи мадами беозпасно!

Не кликвай върху съмнителни линкове

Така както се пазиш от онези имейли, в които ти искат пин кода, така трябва да внимаваш и за разни рекламни банери в порно сайтовете или пък странни линкове. Специалисти казват, че недоброжелателни хакери се възползват от престижа на известните сайтове и хакват рекламните им ресурси. Често потребителите биват въвличани в разни сайтове за запознанства, личните им данни биват откраднати. Абеее... не си е работа.

 

Използвай антивирусен софтуер
 
Търсенето на порнография в режим "инкогнито' на Chrome ти предоставя определено ниво на поверителност, тъй като не позволява на устройството ти да съхранява каквато и да е история на браузъра ти. Но за съжаление, това не засилва защитата ти срещу онлайн хакери. За това ще ти трябва солиден антивирусен софтуер.
2250165
Използвай VPN
VPN означава виртуална частна мрежа. Това е инструмент, който можеш да използваш, за да защитиш личната си информация, когато гледаш порно във всяка форма на обществен Wi-Fi.
Използвай безопасни търсачки
През последните години Google значително затрудни търсенето на порнография. Разбира се, такива филтри са полезни, когато децата ти използват компютъра. Но понякога не ни се иска да преглеждаме 50 страници, само за да намерим готин клип.
Ето защо има сайтове като Boodigo, търсачка, която осигурява резултати изключително за "развлекателни" сайтове за възрастни, включително видео хостинг, традиционни сайтове за членство, блогове на порно звезди и магазини за секс играчки. Boodigo те препраща само към сайтове, които са били скринирани за вируси и злонамерен софтуер.
2250164
Използвай социална платформа
Reddit, домът на вдъхновяващи трансформации за отслабване и подкрепящи общности за оплешивяващи мъже, също е огромен център за XXX съдържание. Без значение какво търсиш, вероятно ще го намериш в един от десетките секси subreddit-и на платформата.
Сигурността на Reddit не е перфектна, но ако търсиш порнография, разполагаш с разнообразие от снимки, GIF файлове и видеоклипове, без да ти пречат изскачащи реклами. Всичко, което трябва да направиш, е да се насочиш към subreddit - Inverse за някои добри препоръки, в случай че имаш нужда от малко вдъхновение.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ