Как да се измъкнем от "Зоната на приятелството"

03.08.2014, 13:30

Как ли, що ли?

   
 
Как да се измъкнем от "Зоната на приятелството"

Много пичове се опитват първо да станат добри приятели с дадено момиче, след което известно време по-късно да се опитат да я "забият". Което е голяма грешка. Тези момчета смятат, че ако дълго време са ѝ добри приятели, тя ще си промени виждането за тях и ще им "пристане". Нъцки! Какво ви кара да си мислите, че тя просто не ви използва като сурогатно гадже, докато си намери някого, когото наистина желае? Хора, разберете – зоната на приятелството е капан. За щастие ние от Div.bg сме добри хора и винаги сме готови да помогнем на пичове в беда. Та, настоящата беда е следната – как де не ѝ бъдете приятел, а нещо повече. Ето как.

Всъщност цялата работа не е кой знае колко сложна, не трябва да сте супер опитни свалячи и като цяло не се иска висше образование (въпреки че университетската диплома ще е предимство, когато започнете да говорите за себе си). Още в самото начало не подхождайте към нея с намерението да станете приятели. Ако тя ви привлича, недейте да търсите от нея приятелство. Постарайте се да ѝ покажете недвусмислено, че тя е специална за вас. Недейте да чакате удобен момент – създайте го! Вместо да си стоите в ъгъла и да преценявате хилядите варианти, я приближете като мъж и ѝ покажете, че тя е обектът на вашия интерес (бил той чисто сексуален или пък сексуален+емоционален). Ако ще влагате толкова време и усилия във взаимоотношенията си с едно момиче, по-добре гледайте тя да ви е гадже. Иначе какъв е смисълът? Недейте да се заблуждавате, че ако сега ѝ станете приятел, в бъдеще ще имате шанс да станете нещо повече. Светът е голям и ако вие не проявите решителност, много бързо ще се намери някой друг, който ще прояви.

И помнете – всеки път, когато позволите на едно момиче да ви заклещи в зоната на приятелството и да ви използва за емоционален тампон, един хомосексуалист си губи работата!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ