Как да пишете мръсни съобщения

13.09.2016, 12:45

Негласни правила на еротичната комуникация

   
 
Как да пишете мръсни съобщения

Преди време ви дадохме стабилен набор от статии от сексоложката Валерия Дор. След кратко прекъсване, ние отново я потърсихме и днес ще ви разкажем как точно трябва да контактувате еротично с момиче. Та, ето какво, директно даваме думата на Валерия.

ЗАПОЧНЕТЕ СЪС СПОМЕН

"Помниш ли ония декември, където мама ни дойде на гости?", изобщо не става. Трябва да е нещо нежно и романтично. Например: "Помниш ли онзи дъждовен май, когато ти лежеше по коремче и четеше книга, аз дойдох и...". Така ще я предразположите игриво. Е, може да я накарате да ви блокира номера, кой знае.

ПОМНЕТЕ ЧЕ ТОВА Е ДИАЛОГ, А НЕ МОНОЛОГ

Вярно, че цял живот сте искали да ѝ напишете как ще я обладаете откъм... където и да е, но помнете, че тя също трябва да участва.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЕМОЦИИТЕ

Разбира се, ако сте под 16 години сигурно няма как да общувате по друг начин. (И, между другото, какво правите тук, къш от сайта, ние сме 16+.) И изобщо възприемайте всичко с чувство за хумор, емоциите нямат място в еротичните закачки по чата.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПУНКТУАЦИЯТА СЪЩО

Тук е единственото място, в което неграмотността ви върши работа. Момичето ще реши, че сте толкова възбудени, че съвсем сте се оплели - това е плюс.

ПРАЩАЙ ТЕ ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО СНИМКИ, ОТКОЛКОТО ТЯ НА ВАС

Все пак си има негласни правила. Никога не се събличате първи и никога не заливате мацката с ваши голи снимки.

НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ СНИМКА НА ПЕНИСА СИ, ДОКАТО ТЯ НЕ ПОМОЛИ

Науката мълчи пред простотията на мъже, които мислят, че ще направят страхотно впечатление, ако си пратят пишката на момиче. Ако пратите снимка без тя да е искала - чисто травмиращо зрелище.

ВЪЗХИТЕТЕ Ѝ СЕ

Ако искате още по-горещи снимки, покажете, че наистина сте загубили ума и дума.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ