Как да оцелеете по време на цикъла на жена ви

03.02.2016, 18:00

Бъдете много, много внимателни

   
 
Как да оцелеете по време на цикъла на жена ви

Вие сте мъж и имате приятелка, жена, любима. Обичате я, искате да прекарвате времето си предимно с нея, но, като всеки нормален мъж, искате да се скриете в миша дупка през онези 3-5-7 дни в месеца, в които вашата приятелка се превръща сякаш в същество от друга планета и се чудите дали това същество е изяло, убило или е жена ви. Да, тя е в цикъл. Вярваме ви, знаем, че искате да се спасите, дори си мислехме да основем клуб на мъжете, чиито жени са в цикъл, сигурни сме, че ще се радва на непрестанна посещаемост. Сега обаче само ще ви дадем няколко дребни, но важни съвета какво да не правите, за нищо на света, докато вашата половинка е в онези дни. Молим ви, бъдете много внимателни и бдителни, ако искате да останете живи.

Не казвайте "ПАК ЛИ СИ В ЦИКЪЛ?!"

При тези думи тя може да скочи от дивана, където се превива от болки, да хване най-близката бутилка и да я разбие в главата ви. Ако оцелеете, после ще трябва да изслушате цялата история за това колко е тежко да бъдеш жена. Затова изобщо не споменавайте нищо, което намеква за менструация.

Да не искате пица

Тя е в цикъл и е непрестанно гладна, затова не може да отказвате да ядете пица, картофки и всичко, което ѝ душа иска. Разбира се, ще трябва да ги ядете, защото ако тя се храни сама, ще се чувства гадно и това пак ще рефлектира върху вас.

Да я дразните

Това е доста трудно за изпълнение, защото... ами тя е в цикъл, всичко я дразни. Внимавайте какво казвате, как се движите, какво пускате по телевизията и въобще за всичко внимавайте, защото от най-малкото нещо може да стане Трета Световна.

Да не ѝ давате дистанционното

Опитахме се вече да ви го кажем. Тя е в цикъл, телевизорът е неин.

Да спорите

Разбира се, че тя не е права. Няма спор, но не ѝ го казвайте. По-добре ѝ говорете за времето или за това какво иска да ядете за вечеря.

Не я съдете

По-лошо от това да спорите с нея е да я съдите. Не я обвинявайте за това, че е кисела, че днес не изглежда добре, че е изяла 2 шоколада и пет кроасана от сутринта. Дайте ѝ дистанционното и ѝ купете сладолед.

Не я карайте да прави каквото и да е

В този момент жените искат само да ги оставят на мира и да си почиват и страдат мълчаливо. Вие ще сте щастливец, ако е мълчаливо. Ако нещо трябва да се свърши, свършете го вие.

Да останете без обезболяващи

Не си го позволявайте! Купете повече от аптеката. Купувайки хапчета, си купувате спокойствие.

Да ви хване, че не я слушате

Всички мъже правят това, ясно е. Но ако жена ви ви хване, че не я слушате какво ви говори, особено когато е в цикъл, върху вас ще се стовари тежкото бреме на скандала.

Да я карате да излиза

Не е добра идея. Сега тя не иска да се социализира, не иска дори да се поглежда в огледалото, нито да се нацежда в някакви тесни официални дрехи. Другата седмица ще излезете с приятели.

Не я затрупвайте с жестове на внимание

По време на цикъл жените си менят настроенията всяка секунда. Понякога искат да ги гушкате и да сте до тях, друг път сякаш мразят цялото човечество и просто искат да бъдат сами. Затова не я затрупвайте с жестове на внимание, та да не стъпите накриво някъде и да ви излезе през носа.

Да не показвате съчувствие

Тя може и да иска да е сама, но иска и да усеща вашата подкрепа. Иска да ѝ кажете, че я обичате, че скоро ще се оправи и че ѝ съчувствате.

Никакъв секс

По редица причини, които сега няма да изтъкваме, дори не споменавайте думата секс по време на цикъла на жена си. Преди това - ок, жените тогава имат голямо сексуално желание, след това - също е ок, но по време на периода никакъв секс, никакви разговори за секс, трябва да се държите все едно сексът не съществува. Тежко е, но е само за няколко дни, ще оцелеете и този месец.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ