Как да организираме оргия

14.06.2016, 17:30

Готина оргия

   
 
Как да организираме оргия

Както знаем, трудно e да се прави секс с едно момиче, като знаете, че някъде там чакат още 4. Ето и тактиките, които трябва да приложите, когато организирате подобно мероприятие.

Списък с поканените

С момчетата всичко е ясно: достатъчно е да напишете "секс" в поканата. С момичета е нужен такт. Според професорa сексолог А. Полев най важното е да гарантирате конфиденциалност на девойките. Не разваляйте романтиката като използвате думата "оргия", а по-скоро заложете на "някакъв тип ролева игра".

Място

Вашият апартамент не става. За оргия трябва размах и разкош. Желателно е да има няколко големи легла, огледала и прочие предразполагащи неща.

1727178

Подготовка

"Ако решите да организирате оргия, няма как без порно." - съветва порно актьорът Ранди Уест. С малко алкохол и хубава музика, гостите ще започнат да се смеят и шегуват. Това ще разведри обстановката. Това, за което най-вече трябва да следите, е никой да не се чувства излишен.

На следващия ден

Тези мероприятия са деликатни, затова не трябва да се отнасяте към тях както обикновено правите. Всякакви шегички за вечерта са по-скоро неуместни. Вие имате обща тайна и това трябва да остане така.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ