Как да изтриете следите от бившата?

Чисти́

   
 
Как да изтриете следите от бившата?

Сигурно ви се е случвало да имате гадже и то да ви зареже. В началото я хулите, хулите, после се прибирате, виждате, че всичко ви напомня за нея, размеквате се и ѝ се обаждате. Тя ви зарязва втори път, казва ви още по-гадни неща, вие отново започвате да ѝ мислите злото, но веднага след това се сещате, че сте купили два билета за екскурзия в Италия, подарък за рождения ѝ ден. Решавате да ѝ се обадите пак, което е вече истински жалко, понеже сте мъже и трябва да сте твърди. Не меки. Анатомично-логично е.
Вижте как трябва да реагирате, когато ви зарежат, за да ви бъде по-лесно да се справите с раздялата.

Прикрийте следите

 Направо ги изтрийте. Дори ги изхвърлете или даже ги запалете. Знаете, когато имате гадже, подаръците са неизменна част от връзката ви. Вие сте ѝ подарявали часовници, екскурзии, огърлици, перли, кола, апартамент – нормалните неща. Тя също ви е подарявала съвсем не по-малки подаръци – плюшена играчка, снимка, пуловер, химикал, тиган, дори картичка за рождения ден. Съветът ни е да изхвърлите всичко това в момента, в който тя ви каже "Нещо ми липсва. Искам да се разделим."

Изтрийте я отвсякъде

Ще ви отнеме известно време да блокирате профила ѝ във Facebook, Instagram, Google+, Skype, Twitter и да изтриете от телефона си и петте ѝ номера. Защо да го правите? Защото мъжете стават доста откровени, когато се напият, а ако ѝ се обадите за трети път, има опасност топките ви да станат и да си тръгнат от вас завинаги. Затова се постарайте да нямате възможност да ѝ се обадите, дори и да изгаряте от желание да се изложите отново.

1480076

Внимавайте с публикациите

Факт е, че социалните мрежи са мястото, където много хора изразяват емоционалните си състояния, но в никакъв случай не си публикувайте драматични песни за раздяла на стената във Facebook. Знаем, че "Водка с утеха" и композиционният в музикален аспект шедьовър "Пиян" на фолкдинозавъра Борис Дали описват точно как се чувствате, обаче се опитайте да не се превръщате в тема на обсъждане между бившата ви и нейните приятелки. Всъщност това е неизбежно така или иначе, но нека разговорите им се ограничат единствено до носталгични спомени относно големия ви... потенциал. В този ред на мисли е добре потенциалът ви да е бил голям.

Възродете стари връзки

Придържайте се към житейското правило "Където е текло, пак ще тече". Вече сте самотен самотник и нищо не ви пречи да възродите стари контакти с хора и по-точно момичета, с които преди бившата ви да ви забрани, сте общували, ходили на кино, просто сте излизали или малко сте се поцелували на някой купон. Това ще прекърши в зародиш тъкмо набиращата сила депресивна вълна, че животът ви е скапан и никога няма да имате гадже отново.

Инвестирайте в свободното си време

И сега сериозно. Връзките заемат голяма част от ежедневието и свободното ви време. Това, разбира се, е хубаво, щом го споделяте с човек, с когото ви е приятно. Когато останете сами обаче, цялото време, с което се оказва, че разполагате може да подейства изцяло във ваша полза – започнете да тренирате, съсредоточете се върху професионалните си занимания, разширете познанията си, с три думи, станете нов човек. Уплътнете времето си по най-добрия начин, бъдете най-добрите в това, което правите и успехите ще дойдат сами, а както знаете, зад всеки успял мъж се лепят жени.

1480077

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.03.2015 | 14:31
1 Абе,всичко хубаво... Така са нещата и така трябва да бъдат..... Ама дори и аз като човек,който слуша предимно рок, зная ,че "Пиян" е на Борис Дали. Поправете си го ! :) ;)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ