Как да биеш жена си правилно!

27.04.2017, 12:00

Мишико Луриани от BDSM-клуб Castle 07 дава най-добрите съвети

   
 
Как да биеш жена си правилно!

Ако жената по време на секс се извива под теб и иска да бъде напляскана, това озадачава всеки. Обаче къде да удряш? По носа или в бъбреците? Най-правилните съвети дава Мишико Луриани от DSM-клуб Castle 07. Ето какво ни разказа.

Удряй по меките места!

Рентгенът и гипса пречат на жените да се съсредоточат към приятните усещания. За това главната цел – дупето и бедрата. При това не с тупаници, а с шамари. Забранени места: гърло, очи, корем, бъбреци, гърди.

Никакво душене.

Може да не си прецениш силата, а момичето отива... абе, да кажем в Орландовци. Все пак може леко да я стиснеш, но много внимателно. При счупена трахея нещата не свършват добре.

Бъди рязък.

Трябва да ти е пределно ясно, че не е важна болката, а психологичният ефект на цялата случка. Това възбужда. Сменяй местата, покажи, че си по силен от нея.

1901937

Бъди ритмичен.

Ако смяташ хаотично да биеш жена си, по-добре си поиграйте на Том и Джери. Ритмичното шляпане предизвиква приятен транс.

Кодово място: косата!

Почти няма жена на този свят, която да не обича да я държиш за косата. Но се научи да го правиш правилно, а не да я скубеш. Започни от самите корени и постепенно навивай на дланта си. След това внимателно, но настойчиво дърпай. Прави го бавно – не си в първи клас!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ