Извратени неща в леглото, които жените тайно искат

06.04.2020, 13:00

Става страшно!

   
 
Извратени неща в леглото, които жените тайно искат

Често жените са по-извратени от нас мъжете, но ги е срам да си го признаят. Вероятно се притесняват от нашите реакции, след като чуем някоя тяхна палава фантазия.

Ние ще ги посъветваме да не се смущават. Това са нормални неща и единственият начин да бъдат изпълнени е един елементарен разговор с партньора.

Нека видим какво толкова крият от нас тези жени!

Анален секс

Може и да не ти се вярва, но на жените им е много интересна тази тема. Но все пак не трябва да бъдеш много директен, ако самият ти ѝ предложиш да се впуснете в този експеримент. Да, тя може да се навие веднага, но има вариант и да се отврати от теб. Затова подходи деликатно и поднасяй темата постепенно.

Ролеви игри

Много жени често искат да участват в ролеви игри със своите партньори, но се притесняват да издадат точно какво искат Страх ги е да не бъдат съдени или да не изплашат партньора си, затова често си мълчат и не издават своите фантазии.

Пляскане

Ако някога си напляскал жена по задника и тя се е разгорещила още повече, то е време да вкараш това действие в редовната ви практика. Жените харесват такива неща, защото им напомня за ситуация, в която например ученичка е наказана от учителя си. А други просто обичат да се наслаждават на болката.

Тройка

Това вероятно е и най-големият страх на жената. Как би могла да ти каже, като не знае как ще го приемеш? Винаги има възможност за ревност от нейна или твоя страна. Тя може да се чувства несигурна да вкарате друга жена в леглото. Ако и двамата се решите да направите тройка, накрай да повярва, че ти ще се постараеш максимално за нейната увереност и спокойствие по време на акта.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ