Известни каки, никога невкусили брачния хомот

08.12.2014, 14:47

Ако случайно си търсите жена...

   
 
Известни каки, никога невкусили брачния хомот

Ако случайно си търсите жена и имате достатъчно голям авторитет, портфейл и всичките там необходими качества, за да си позволите да излизате с холивудска звезда, сега ще ви покажем кои от тях никога не са се задомявали, та ако решите, да се пробвате...

1448303

Камерън Диас

След като опатка половината Холивуд, Камерън се кротна в обятията на рокера Бенджи Мадън и според слуховете нещата са сериозни, така че актрисата скоро може и да изчезне от тази класация.

1448305

Чарлийз Терон

Актрисата прекара 9-годишна връзка, която неочаквано рухна през 2010 г. Днес тя поддържа интимни отношения с Шон Пен, но двамата въобще не мислят за брак.

1448307

Ева Мендес

Момата Ева вече с пълна сила може да се нарече МИЛФ, след като дари половинката си Райън Гослинг с дете, но титлата "госпожа" въобще не се забелязва на мендеския хоризонт.

1448306

Уинона Райдър

Дълги години Уинона се подмотаваше с Джони Деп, но до брак така и не се стигна. Другите ѝ връзки също не предлагат подобен развой.

1448304

Тайра Бенкс

Също като Камерън Диас моделът Тайра Бенкс овърша какви ли не мъже от всякакво подбрано естество - спортисти, певци, режисьори... Много народ премина през покоите ѝ, но нито един мъж не успя достатъчно здраво да забие знамето си в сърцето ѝ, за да я склони към брак.

1448308

Кайли Миноуг

Старата мома на поп музиката поддържаше връзки с шепа народ, като най-дългата, с модела Андрес Валенкосо Сегура, продължи 9 години, но не прерастна в брак.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ