Избягвай тези типове жени!

21.11.2021, 10:00

Задължително!

   
 
Избягвай тези типове жени!

Жените са специалисти по манипулацията и знаят много добре как да ни завъртят главите. Понякога в това няма нищо лошо, но съществуват определени типове жени, до които изобщо не бива да припарваш. и ако все пак имаш контакт с някоя от изброените бързо бягай надалеч!

Саркастичната

Мъжете харесват интелигентни жени, които имат собствено мнение по даден въпрос. Дамите със самочувствие винаги са привличали силния пол, но когато това самочувствие е придружено от постоянни нападки и заяждане е време да се оттеглите. Този тип жени се стремят да налагат мнението си по агресивен начин и се открояват с надменно поведение.

Ако тя целенасочено те кара да се чувстваш по-нисшестоящ от нея, просто я напусни.

1888264

Златотърсачката

Няма значение, ако ще да си 80-годишен старец с едно око и огромна брадавица на носа. Важно е да си богат. За нея е от значение в кой скъп ресторант ще я заведеш, в каква кола ще я возиш и какви скъпоценности ще ѝ подариш.

Определено не ти трябва такава жена.

Тези дами лесно се разпознават, тъй като постоянно говорят за скъпи вечери и почивки, лъскави хотели и как има нужда да ѝ помогнеш да си плати сметката.

Психарката

Тя ще те засипва със съобщения, ще ти се обажда по 105 пъти на ден и ще поства на стената ти във фейса поне 10 пъти за един ден. Постоянно ще иска да се снимате, за да качва снимки в социалните мрежи и непрекъснато ще ти звъни, за да те пита къде си, с кого си, сам ли си, защо не ѝ отговаряш цели две минути, защо стоиш в тоалетната толкова време.

Тя толкова бързо ще се намъкне в живота ти, че ще се чудиш от къде ти е дошло. На втората ви среща вече ще е решила на коя дата ще се ожените, колко деца ще имате и как ще се казват.

Много е трудно да се отървеш от такава жена, затова действай, докато е е станало твърде късно.

1888266

Използвачката

Чували сме за мъже, които се възползват от дадена жена. Свалят ѝ звезди, обясняват ѝ се в любов и когато получат каквото искат я зарязват. Съществуват и такива жени! Само че тяхната цел е не просто да си легнат с теб.

Ти си техен отдушник и средство за преодоляване на тежката раздяла с бившия.

С такова момиче ще си мислиш: "Това е жената!", защото тя ще се преструва на много влюбена и отдадена. Но в един прекрасен момент ще те зареже, а ти дори няма да разбереш защо. Вероятно е срещнала следващата си жертва...

1888267

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ