И мъжете стават жертви на сексуален тормоз

14.09.2020, 09:45

И е също толкова ужасно!

   
 
И мъжете стават жертви на сексуален тормоз

Колкото и да не им се вярва на някои хора, оказва се, че и мъжете могат да станат жертви на сексулаен тормоз. Това е много сериозна тема и изобщо не е за подценявана. Всички сме хора и сме еднакво уязвими.

Ето какво разказва съвсем реални мъже в социалните мрежи.

Андрей (33) е тормозен от кондуктора на влака, който е с 25 години по-възрастен от него. Кондукторът го кани в купето му и му предлага питие.

Започна да пита за личния ми живот: харесвам ли момичета или повече харесвам мъже. Правилно му обясних, че сексуалните ми предпочитания са обикновени. Опита се да ме убеди, че съм латентен гей и просто се страхувам да си го призная, но в това няма нищо лошо, всички хора са различни и той обикновено се отнася нормално към гейовете. За пореден път се опитах да се измъкна от кабинката му, но той на практика ме принуди на да стоя там.

Андрей казва, че водачът е бил по-силен от него, така че е можел лесно да го насили. Той успява да избяга от купето само защото влязъл друг човек.

47-годишният Валери отказва на дъщерята на шефа си и бива уволнен от работата си за "неуважение". Бащата на момичето е директор на компанията, а майка ѝ - главен счетоводител, а дъщерята е назначена за ръководител на един от отделите.

Или наистина ме харесваше, или искаше да се издигне над други момичета, принуждавайки мъжа, който беше в центъра на общото внимание, да вижда само нея. Като цяло тя започна сериозно да ме тормози - завираше се толкова близо до мен, докосваше гърдите си, самопокани се у дома.

Когато Валери ѝ отказва, тя се оплаква на родителите си и той бива уволнен.

Алексей (23) влиза в цирково училище на 17-годишна възраст. Преди изпита той сяда на пейка пред училището, за да си преговори материала. Възрастен мъж от театъра и цирковата трупа се приближава до него и го кани на мястото си. Алексей не заподозрява нищо лошо.

Изведнъж той ме покани да се съблека. Не изпитвах страх, защото този мъж беше много по-възрастен и по-дребен от мен - ако започнеше сбиване, силите щяха да бъдат на моя страна. Обаче онемях от сюрреализма на случващото се. Веднага станах и си тръгнах. Не отидох в цирка.

Станислав е бил тормозен от собствения си дядо като дете. Докато дядото е още жив, той не казал на никого това.

Когато бях на 9-11 години, отидох при роднините си на село за лятната ваканция и там дядо ми ме тормозеше. Периодично ми предлагаше глътка бира и след това ме докосваше на интимни места. Нямах нищо против да го оставя да ми дава приятни усещания - докато един ден дядо ми не се опита да направи нещо повече. Почувствах болка, наистина не ми хареса и си тръгнах.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ