Зрели жени говорят за секса с по-млади мъже

03.06.2016, 18:45

Знаят те какво искат

   
 
Зрели жени говорят за секса с по-млади мъже

Темата за зрелите жени, които предпочитат секс с по-млади мъже, е много обсъждана, за никого не е тайна, че такива жени съществуват. Но не е и тайна, че има млади момчета, които просто си падат по по-големи каки и за тях е предизвикателство да ги ухажват. Изненадата, поне за нас, е това, че някои зрели жени открито недоволстват от секса с по-младите си партньори. Вижте техните оплаквания.

Успокой се

Сексът с него, но най-вече движенията с пръстите му бяха твърде резки. Все едно искаше гневно да докара клитора ми до оргазъм. Все му казвах да бъде по-нежен, че така е по-хубаво. Но той беше раздразнен от моите напътствия. Нямаше почти никаква идея как се докосва жена. Познанията му бяха основно от порното. Проблемът е, че клиторът ми не е с тефлоново покритие.

Джени, 28 г. за секса с 22-годишен мъж

Къде отидоха всички косми

Най-голямата ми изненада при секса с по-млад мъж за мен се оказа тоталната липса на окосмение. Ясно е, чe никой не харесва буйни храсти, но да няма нито един косъм по тялото е повече от странно. Топки, подмишници, крака, гърди - всичко бе обезкосмено.

Ребека, 36 г. за секса с 26-годишен мъж

А кондомът?

Най-лошото в това да правиш секс с по-млади мъже е, че те не искат да слагат кондом. Мислят си, че ще ти го вкарат ей така, без да забележиш, че нямат презерватив. Освен това сe оправдават, че ще им падне, ако сложат кондом. Момчета, щом 15-20 години по-възрастни мъже от вас могат да останат с ерекция след слагането на презерватив, и вие ще можете.

Андреа, 33 г. за секса с 20-годишен мъж

Сексът с млади мъже е супер як

Приключвайки 12-годишна връзка, за мен сексът с млади мъже е глътка свеж въздух. Семейният секс е скучен. Много е хубаво да правя секс с някого, към когото изпитвам страст, а не с някого, с когото живея от години. След брака и развода нямам нужда от повече скука.

Хелън, 43 г. за секса с 32-годишен мъж

Младите мъже ядат много

Имах сексуална връзка с по-млад мъж. Аз бях на 31, а той на 23. Беше много издръжлив и атлетичен. Но ядеше много всяка вечер и искаше да яде още след секс. Сметката ми в супермаркета беше три пъти по-голяма, когато живеех с него.

Сара, 35 г.

Никакво търпение

Имам по-младо гадже. Много е нетърпелив. Свикнал е да има голи жени, готови за действие по всяко време, когато му се прииска. Не може да разбере, че нормалните жени имат задължения, могат да са уморени и да не им се прави секс по 24 часа в денонощието.

Клои, 35 г. за секса с 27-годишен мъж

Трудно е да си по-зрял

Имаме разлика във възрастта 11 години. В леглото всичко е чудесно, перфектно. Той има страхотно тяло. Често пращам негови снимки без тениска на приятелките си. Но иначе нямаме никакви допирни точки. Той иска да се отдаде на пиянство три дни с приятели, а аз предпочитам една хубава вечеря и т.н. Просто не е достатъчно зрял и на мен ми е трудно да приема това.

Алекс, 34 г. за секса с 23-годишен мъж

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ