Знаците, че тя ще бъде съпруга-кошмар

01.08.2011, 16:21

За да не се изненадате неприятно

   
 
Знаците, че тя ще бъде съпруга-кошмар

Всеки, който ви каже, че за успешния брак е нужна само любов, лъже. Има някои неща, за които трябва да помислите, ако сте решили да предложите на любимата си жена. И решението да го сторите е само половината от работата, която трябва да свършите. Знаем, че половинката ви е най-прекрасната жена на света, но тя ли е дамата, на която искате да се посветите? Ситуацията е сложна и затова с помощта на AskMen се опитахме да съберем знаците, които ще ви покажат, ако има опасност избраницата ви да се превърне в съпруга-кошмар.

Тя е вятърничава

Жена, която има проблеми със свършването на някаква работа, не умее да пази приятелствата си и дори всеки ден сменя прическата си може и да не бъде най-добрият избор за съпруга. Ако досега е тръгвала по множество различни кариерни пътеки или непрекъснато намира нови приятели, но забравя за старите, може би няма да се чувства добре и в подобна сериозна и евентуално много дълга връзка. Сватбата понякога се оказва ад за подобни свободолюбиви и непостоянни персони.

Дори и да сте заедно отдавна и тя винаги да е близо до вас, помислете дали нейният постоянно променящ се начин на живот няма да е в разрез с вашите лични планове. Сватбата е само началото на един процес, в който двама души комбинират живота си в почти всеки смисъл на думата. Помислете добре дали жената до вас би се чувствала добре омъжена.

Прекалено ревнива е

226744

Ако приятелката ви се побърква от всяко момиче, което се доближи до вас, халката на пръста ѝ няма да я направи по-спокойна. Всеки човек ревнува понякога. Ако обаче постоянно ви се налага да се обяснявате и да уверявате жена си, че никоя друга не ви интересува, съществува вероятност бракът ви да се превърне в ад. Нормалната съпруга не е нито собственически настроена, нито безразсъдна.

Не си пасвате в леглото

Сексът е важна част от всяка връзка и начинът, по който се чувствате в леглото, има голямо значение за това дали ще останете заедно, след като си кажете "да". Един от знаците, върху който трябва да помислите, е дали не се различавате прекалено много по отношение на секса. Либидото на жена ви ще има голямо влияние върху бъдещото ви семейно щастие. Ако имате някакви проблеми или несъвместимости в секса, добре е да говорите за тях, за да се опитате да ги изгладите преди да са се превърнали в "препъникамък".

Не харесва приятелите ви

Приятелката, която не желае да излиза с приятелите ви, най-вероятно ще се превърне в съпруга, която ще мрънка, когато излизате "по мъжки". Дори и да не харесва особено старата ви компания, избраницата ви не би трябвало да ви пречи да се виждате с тях. Освен ако не обирате банки и не осъмвате всеки път в районното, тя би трябвало да ви вярва и да ви остави сам да решавате дали да се виждате с приятелите си. Ако преди брака се опитва да ви налага забрани, значи ще става по-лошо, когато вече сте женени.

Опитва се да ви промени

226748

Ако приятелката ви непрекъснато ви мъмри за начина, по който сте се облякъл, за държанието ви, за работата ви, за приятелите ви, навиците ви и какво ли още не, може би се опитва да ви каже, че не сте достатъчно добър за нея. Всеки би трябвало да подобрява живота си и един добър партньор ще ви помага да се усъвършенствате, а няма да ви натяква колко сте небрежен и как нямате никакъв вкус.

Също така трябва да решите дали нещата, които тя иска от вас, са смислени или са просто опит за налагане. Бихте ли изоставил мечтата си да живеете в центъра на града, за да сбъднете нейната - да има къща в покрайнините? Ами ако вие винаги сте искал да имате деца, а тя не иска да става и дума за раждане? Помислете от какво бихте се лишил, само за да ѝ угодите.

Надяваме се, че сме ви дали някои добри насоки. Встъпването в брак, макар и просто полагане на подпис, все пак означава, че ще споделяте всичко в живота си с вашата съпруга. Затова е добре да сте абсолютно сигурен, че именно тя е жената, за която искате да се ожените.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ