Знаците, че приятелката ви е от "изневеряващ" тип

04.07.2014, 18:50

Кофти, братлета

   
 
Знаците, че приятелката ви е от "изневеряващ" тип

Не искаме да ви притесняваме, но фактът, че четете тази статия, ни говори, че може би се съмнявате във вярността на вашата приятелка. Ако е така, искрено съжаляваме. Но не сте само вие, така че това може да ви действа като успокоение. Истината е, че почти всички хора изневеряват и сега не ви казваме някаква тайна или новина. Ако вие наистина се притеснявате, че вашата половинка е половинка и на други мъже, или поне е склонна да ви изневери, вижте знаците, че опасенията ви са резонни.

1. Флиртува агресивно

Всеки човек флиртува, независимо дали е обвързан или не. Това не значи, че задължително ще изневери. Флиртът е просто начин един човек да си доказва, че все още е вървежен. Има обаче различни флиртове. Ако вашата приятелка флиртува агресивно и откровено сексуално, значи имате проблем. Ако виждате, че ѝ трябва само още една текила и ще скочи на онзи добре напомпан охранител, който я зяпа от 20 минути, най-добре се прибирайте вкъщи. С нея, разбира се. Щом гаджето ви се държи по подобен начин, най-вероятно се чувства "вързана" от вас и има усещането, че пропуска нещо в този живот.

2. Споделя всичко с някого и това не сте вие

Обикновено половинките освен за секс, служат и за емоционална подкрепа. Случило се е някакво нещастие в живота на вашето гадже, но тя не споделя с вас проблема си, а с "един приятел"? Вече и вие имате проблем.

3. В живота ѝ има мъж, който винаги отвръща на флиртовете ѝ...

...и това е така, защото той ѝ обръща внимание, а вие - не. Невербално тя му е дала стотици знаци, че, ако не беше обвързана, щеше да спи с него веднага. Ще го направи ли? Зависи как се развива връзката ви. Въпросният мъж не е нищо особено, даже може да се нарече "безгръбначно", тъй като е готов да следва жената докрай. Но ѝ обръща внимание. Приятели, това е изключително важно и, ако спрете да се интересувате от живота на половинката си, скоро вече няма да сте част от него.

4. Има си "резервно" гадже

Тя със сигурност ще прави секс с него. Може вече да му е намекнала, може да са си писали мръснишки съобщения. Няма значение. Уважаеми, вие вече сте на резервната камейка и някой друг загрява отстрани. Докато вие играете видео игри или човъркате по колата, тя си мисли как да изкръшка и да отиде да откърти онзи пич, по когото точи лиги.

5. Получава подаръци от други мъже, въпреки че не е Коледа, нито има рожден ден

Знаете ли кой подарява подаръци на хора без повод? Никой. Знаете ли кой приема такива подаръци? Никой. Подаръците от "приятели" без повод са странни и нетипични. И тук не говорим някой да купи обяд на гаджето ви, а да ѝ вземе огърлица, гривна, бельо... Ако половинката ви е невинна, тя ще откаже такива подаръци. Но ако ги приема и пред вас представя ситуацията като нещо нормално, то в главата ви вече трябва да свети огромна червена лампа.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ