Знаете ли какво да правите след секс?

09.08.2011, 11:32

Ако не знаете - ето идеи

   
 
Съпрузите са щастливци, твърдят британски учени. Дали?
Съпрузите са щастливци, твърдят британски учени. Дали?

Ето ви, лежите в леглото. И тя е до вас. Току що сте правили секс с едно от най-красивите създания на света, а в главата ви бушува буря от въпроси.

Тя свърши ли? Хареса ли ѝ? Добре ли се справих? Достатъчно дълго време ли издържах? Дали иска пак да го направим? Сега трябва ли да я гушкам? Да стана ли? Дали да вляза в банята или направо да си отида? Ама тя иска ли да си отида?

Когато правите за първи път секс с нова жена, със сигурност ви се иска да избегнете неудобните моменти. Едва ли познавате толкова добре новата си изгора и вероятно не сте наясно точно как трябва да се държите след секс. Вижте няколко съвета, които любезно взехме назаем от AskMen.

Няма значение от колко време я познавате

Независимо от колко време се познавате, когато започнете да правите секс, между вас и избраницата ви неминуемо ще се появят неудобни моменти. Това, че имате опит в секса по принцип, не значи, че знаете какво да правите, какво харесва тя и дали сте успял да ѝ доставите удоволствие. Все още не сте започнал да разчитате сексуалните ѝ сигнали.

Най-голямата грешка

Най-лошото нещо, което можете да направите след секс, е да погледнете жената в очите и да я попитате: "Свърши ли?". Този въпрос значи много неща, но най-вече е доказателство, че вие сте от онези мъже, които така и не са се научили 1. как да разпознават женския оргазъм и 2. как да докарат партньорката си до връхната точка.

Ако прекрасно знаете, че не сте се представил особено геройски, а даже малко сте се поизложил, в никакъв случай не се извинявайте. Вярвайте ни, много мъже са склонни да се извинят за сексуалното си представяне, което е пълен убиец на всякаква страст. А иначе голямата ви увереност в миг ще се превърне в прах.

Как да избегнете неудобните моменти

Първо добре помислете какво означава за вас тази жена. Ако смятате, че тя е сродната ви душа и искате да останете с нея, то просто се отпуснете. Каквото и да се е случило при първия ви секс, запомнете, че по-лошо не може да стане. Сексът, опитът и уменията се подобряват с времето.

Освен това, ако наистина гледате сериозно на връзката си с тази жена, не би трябвало да се притеснявате да говорите за секс. Разбира се, не непосредствено след първата ви нощ, защото тогава главата ѝ, както и вашата впрочем, ще е пълна с объркани мисли, които няма да се подредят от въпросите ви.

Бъдете по-отворен за подобни разговори. Така ще разберете какво ѝ харесва и какво не ѝ допада. Освен за здравата емоционална връзка, комуникацията е много важна и за доброто сексуално разбирателство.

Ако не искате връзка

Да речем, че миналата вечер в бара сте срещнал убийствено секси мадама, която е отговорила на сигналите ви и е ясно, че по-късно ще се позабавлявате. Звучи странно, но е добре и в този случай да имате план какво ще правите след секса. Трябва да сте наясно дали ще си отидете, ако дамата ви заведе у тях, или пък в 4 часа сутринта ще я откарате в нейния апартамент.

Не бъдете безмълвен идиот. Бъдете честен и ако искате да останете сам, предложете да я изпратите. Ако пък сте у тях, а вие нямате търпение да се приберете, не забравяйте уважението. Много мъже след секс се изнасят скорострелно за по-малко от десет минути, а жената се чувства ужасно и се чуди защо изобщо се е захванала с вас. Трябва да се разделите с нея като истински джентълмен, а не като поредния негодник.

Бъдете честен

Ако сте честен с дамата, тя няма да остане неприятно изненадана, когато не ѝ се обадите след 2-3 дни. Освен това, така и двамата ще можете да се отпуснете и да се насладите на сексуалното преживяване. И в никакъв случай не се дръжте арогантно, защото познаваме много случаи на сериозни двойки, запознали се точно по този начин - чрез един неангажиращ секс. Който обаче се е оказал толкова хубав, че няма как да бъде оставен в миналото.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 06.01.2012 | 23:55
1 Въпрос: Как може истинският мъж да разбере дали жената е стигнала до оргазъм? Отговор: Абе какво му пука на истинския мъж за женския оргазъм?
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ