Златните правила на оралния секс

04.05.2016, 14:15

Статия за съвместно четене

   
 
Златните правила на оралния секс

Ако момичето е готово да ви направи свирка, можете просто да се отпуснете, но можете и да нанесете някои корекции. Ето какви.

1. Ако по време на процеса момичето се дави, това лесно може да се промени, като смените позата. Изберете такава, в която ще можете да контролирате дълбочината и напъна.

2. Важно е момичето да се чувства добре. Ако забележите, че ръката, на която се е облегнала, трепери или главата ѝ е неестествено обърната - сменете позата.

3. Ако е навита да ви духа само с презерватив - не спорете. Много инфекции се предават точно така, в това число и СПИН. Подсигурете се с такива без лубрикант.

4. Не се движете прекалено активно. Все пак в това приятно и влажно място има зъби, а момичето полага не малко усилия, за да не се срещате с тях.

5. Винаги предупреждавайте, когато нещата отиват към края. Избор на момичето е дали да свършите в устата, или извън нея.

6. Ананасът, портокалът и грейпфрутът правят спермата приятна на вкус (потвърдено е от жени). Хапнете няколко часа преди срещата.

7. Не е оферта да стоите изцяло неподвижни. Трябва да я погалите и леко да се движите. Покажете ѝ, че оценявате какво прави.

8. Ходете да пикаете преди това. Пълният мехур пречи да контролирате оргазма - стават грешки.

1699295

9. Дръжте чаша със студена вода. Може да иска да се освежи. И на вас ще ви хареса студенината по езика ѝ.

10. Не мълчете, ако постоянно ви стърже със зъби. Героизмът е нещо хубаво, но сега целта е да ви прави хубаво, а не салата зеле и моркови.

11. Помагайте ѝ с косата. Сега особено ѝ пречи.

12. Можете да се позабавлявате със сметана и течен шоколад.

13. Ако имате възможност - гледайте я в очите. Особено, когато тя го прави - не пропускайте момента.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ