Зендая е убийствено секси в трейлъра на "Малкълм и Мари" по Netflix

20.01.2021, 10:45

Каква рокля само!

   
 
Зендая е убийствено секси в трейлъра на "Малкълм и Мари" по Netflix

Най-накрая имаме възможност да надникнем към "Малкълм и Мари" на Netflix, който проследява режисьора (Джон Дейвид Вашингтон) и неговата приятелка (Зендая), чиято връзка е подложена изпитание, след като се прибират у дома от премиерата на последния му проект и очакват критичния оценка.

Но не това е най-важното тук! В триминутния трейлър виждаме напрежението между двама главни герои, но това, от което не можем да откъсме очи е самата Зендая и предизвикателната ѝ визия. Тя носи убийствена рокля с тънки презрамки, която не оставя много на въображението!

2271024

И дори филмът да ни се вижда не особено мъжки, то нямаме търпение да излезе, само за да се насладим на невероятната Зендая.

Черно-белялата продукция е написана, режисирана и продуцирана от създателя на Euphoria Сам Левинсън и е заснета в Caterpillar House на Feldman Architecture в Кармел, Калифорния. Премиерата на филма е на Netflix на 5 февруари и нямаме търпение да видим какво още носи Зендая във филма. Междувременно гледай трейлъра и разгледай тази зашеметяваща рокля от всички страни.

***

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ