Звездите за секса: брутални и неадекватни съвети

08.09.2016, 09:45

Анджелина Джоли харесва ножове

   
 
Звездите за секса: брутални и неадекватни съвети

Звездите обичат да дават съвети. Звездите обожават да дават акъли. За жалост тези съвети не винаги са особено адекватни и мъдри. Нека видим някои от тях.

Ева Лонгория

1773525

На банален въпрос на журналист: "Какво подарявате на вашите приятелки за празниците?", Ева се цепи: "Вибратори, защото оргазмът е най-добрият подарък".

Гуинет Полтроу

1773519

Скромната Гуинет по принцип не говори много за секс. В едно интервю обаче, тя съветва жените да не се притесняват да използват играчки в леглото. Специално тя, използвала златен вибратор за 15000 долара. Явно трудно преценява благосъстоянието на феновете си.

Анджелина Джоли

1773521

По време на семейния си живот с Били Боб, тя казва, че ножовете и (по-специално) леките порязвания (какво?!) могат да докарат неистов оргазъм.

Джейн Фонда

1773523

Спокойно пропагандира секса на стари години и съветва какви пози да се използват, за да не си счупят нещо старците. Даже е за поставянето на артропластика за спокоен секс.

Рашида Джонс

1773526

Съветва за периодичен секс с бившите гаджета.

Никълъс Кейдж

1773524

В интервю за The Sun, актьорът казва, че преди секс трябва да се ядът животни, които правят достойно секс. За това Ники се храни с риба и домашни птици. Прасетата правя мръсен секс и той не ги обича. Хм...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ