Защо жените изстиват към нас с времето?

18.06.2014, 17:34

Три причини нещата между вас да не са такива, каквито бяха в началото

   
 
Защо жените изстиват към нас с времето?

Пичове, няма какво да се лъжем – колкото и да се правим на недостъпни, рано или късно дори най-закоравелите ергени от нас си намират майсторката. Нещата между вас се получават. Тя е красива, интелигентна, забавна, харесвате едни и същи филми, еднаква музика, смее се на тъпите ви смешки и слуша измислените ви истории и дори се прави, че ви вярва. Има романтика, има страст, има вълнение и сякаш всичко върви идеално. И всичко това продължава до момента, в който спира да върви идеално.

Тя започва рязко да охладнява към вас. Спира да се смее на шегите ви и сякаш всичко, което правите, я дразни и колкото и да се стараете, не можете да промените нещата. Сякаш всяка стъпка, която предприемате, за да си я върнете, я отблъсква още повече. Знаете го това чувство на обреченост и безпомощност, нали? Ето трите основни грешки, които водят до такава ситуация.

1. Обсебеност

Жените искат закрила. Жените искат подкрепа. Жените искат да са част от живота на някого, но не и целият му живот и точно това е границата, която мъжете твърде често прескачаме. Повечето мъже си мислим, че след като момичето веднъж е свалило гарда и наистина е започнало да изпитва някакви чувства към нас, можем да си позволим да го направим и ние и да зарежем играта си... За жалост не можем! Дори и в дълги и сериозни връзки не можем да си позволяваме да се превръщаме в лепки. Замислете се за нейното отношение към вас? Тя звъни ли ви всеки ден? Пише ли ви постоянно за щяло и не щяло? Много твърдо НЕ! Тогава защо вие го правите? Сериозните момичета са страхотна и важна добавка към живота, но не трябва заради тях да зарязваме другите неща.

Знаете тази стара приказка, че от всичко на света жените искат това, което не могат да имат. Вярна е! Всяка жена, която ви каже, че не е така, ви лъже най-нагло и безцеремонно в очите. След като веднъж са укротили лъва, когото са срещнали, и са го превърнали в мъркащо домашно котенце, за тях това вече не представлява кой знае какво предизвикателство и постепенно започват да губят интерес. Ето това вече е унищожително за вас!

Никога не си позволявайте да показвате разочарование, ако откажат да излязат някъде с вас. По никакъв начин! Обадете се на някой приятел да пиете по бира, изиграйте една FIFA на конзолата, гледайте някой интересен филм, сгответе си нещо вкусно за ядене. Отдайте се на нещата, които обичате да правите и по никакъв начин не изискват женско присъствие. Когато утре ви се обади да излезете, вие си намерете някакво тъпо оправдание и нещо много по-важно за вършене от нея. Когато момиче се колебае какво да прави, в никакъв случай не я натискайте да прави каквото и да е. В такъв случай ще избере точно този вариант, който на вас не ви изнася. Оставете я да прави каквото си е решила.

Ироничното е, че ако започнете вие леко да се правите на недостъпен, ще усетите как тя започва малко да се обсебва от вас. Проверено и гарантирано!

1312681

2. Несигурност

Докато бяхте свободни, самостоятелни и щастливи, преливахте от самоувереност. Можехте да направите всичко, което си пожелаете, и нищо не изглеждаше твърде недостижимо. Но след като намерихте момичето, малко по малко започнахте да се съмнявате във всички тези неща. Дали тя ще ви харесва, дали нейните приятели ще ви одобрят, дали вашите приятели ще харесат нея и още куп други безсмислени въпроси. Щом тя ви е харесала и е качила нещата на следващото ниво, значи иска да бъде с вас. Точка! Щом веднъж го е направила, значи вече не е ваша работа да я накарате да ви харесва. Вашата задача е да не се издъните. Продължавайте да бъдете самоуверен. Да, може би не сте нито най-красивият, нито най-забавният наоколо, но притежавате правилния комплекс от качества, който тя търси. Всички сме се чудили защо жените толкова много харесват чичковци като Брус Уилис и Джордж Клуни? Не, не харесват екшън филми, но обожават мъже, които са уверени и вярват в себе си, а тези двамата са добри точно в това. Каквото и да става, по никакъв начин не преставайте да бъдете "куул". Това е ключът към дълга и ползотворна връзка. Жените имат навика да истерясват, затова до себе си имат нужда от човек, който ще запази хладнокръвие в трудна ситуация и ще ги успокои, а няма да се тресе от нерви повече и от тях.

3. Липса на амбиция

Изключително погрешно схващане е, че щом сме намерили жената на мечтите си, не ни трябва нищо друго. Напротив! Точно сега е моментът да работим два пъти по-силно и да градим бъдещето си, за да можем да осигурим живота, който тя заслужава. Жените харесват мъже, които имат поведение от типа "Аз ще покоря света и ще го поставя в крака ти!". Кара ги да се чувстват специални. Макар и да не можете да го направите, този тип поведение е много по-добър от някакъв смотан и умрял в кожата си мухльо, който лежи на дивана по цял ден и не прави нищо със живота си. Ако мразите работата си, сега е моментът да я напуснете и да започнете да се занимавате с нещо, което обичате. Не спирайте да мечтаете на едро и да искате още и още от живота. Амбицията вдъхновява и възбужда жените! Ако искате една жена да бъде наистина и всеотдайно с вас, трябва вие самият да сте влюбен в бъдещето си и да го очаквате с нетърпение. Накарайте я сама да иска да се присъедини и да стане участник във вашето пътуване. Направете от себе си възможност, която тя да не иска да изпусне.

Както виждате, да задържите интереса на едно момиче е много по-трудно, отколкото изглежда и преди всичко е свързано с вас самия. Можете да подмамите пияно момиче в бара да спи с вас – това е елементарно. Можете да я подмамите и на няколко срещи – за това също не се искат много умения. Но ако наистина най-накрая сте срещнали онова специално момиче и искате да се превърнете в нещо повече от "един, който веднъж ме води някъде", трябва наистина да дадете най-доброто от себе си и да я накарате да хареса това, което вижда. Щом тя е специална за вас, трябва и вие да бъдете специален за нея...

Автор: Александър Василев

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 4
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 20.06.2014 | 17:20
4 Забавно си беше това наистина :).
от Не е посочен | 20.06.2014 | 17:20
3 Понякога и такива моменти се случват.
от Не е посочен | 20.06.2014 | 17:20
2 Много е важно една жена да не спира да търси пътя на развитие в себе си.
от Не е посочен | 19.06.2014 | 14:52
1 Мога да се похваля, че само веднъж ме е зарязвало момиче :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ