За силен оргазъм

01.09.2011, 14:03

   
 
За силен оргазъм

Виаграта, жива да е, бе отговор на молитвите на много мъже, които не можеха да "вдигат самолета". Но докато тези лекарства осигуряват ерекцията, около 2/3 от мъжете, които страдат от еректилна дисфункция, все още имат проблеми, защото не могат да си свършат работата докрай според проучване на Cornell University.

Данните от него сочат, че 65% от мъжете с такива проблеми са споделили, че изпитват по-малко удоволствие от оргазма, а 58 % са казали, че имат проблеми е еякулацията като преждевременна еякулация или невъзможност да свършат заедно с жената.

Причините за тези проблеми могат да бъдат най-различни. Част от тях са безпокойство, неврологични проблеми, антидепресанти или просто...скуука в спалнята. Ако ви звучи познато и ако имате проблем с финала, ето няколко съвета как да преоткриете удоволствието от секса:

Спете повече

Само няколко нощи, дори две поред, в които спите по-малко от 6 часа, могат да навредят на тестостерона, което може да се окаже пречка за мозъка ви да възприема усещанията – физически и психологични, а по този начин със сигурност ще ви е по-трудно да стигнете до оргазъм.

Вдигайте тежести

Вдигането на тежести не е полезно само за помпането на мускули, то може да повиши нивата на тестостерона до 49%. Затова когато мъжете следват програма за вдигане на тежести за тялото тяло, имат значително повишение в нивата на тестостерона веднага след тренировка. И няма значение дали са правили 6 повторения с по-тежки или 12 повторения с по-леки тежести. Все е от полза.

Онанирайте

Когато оргазмът се превърне в мит, много мъже просто губят интерес към секса. Но за да функционира нормално половата ви система, тя трябва да е във форма. Затова не се притеснявайте да се самозадоволявате 2-3 в седмицата, освен че правите секс с приятелката, жената, любовницата си. Но спазвайте някакви граници. Ако онанирате по-малко от 2-3 седмично, ще забравите какво е оргазъм, ако обаче прекалите – ще бъдете тотално изтощени, когато дойде моментът за решителни действия.

Източник: Men's Health

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 12.01.2012 | 14:55
2 днес има много и най различни медикаменти за справяне с този проблем , но преди всичко е най добре първо да се чуе лекарско мнение, защото различните лекарства оказват различно влияние на организма на всеки човек
от Не е посочен | 09.10.2011 | 21:30
1 Има лесно решение на проблема,не виагра.Виаграта засяга и сърцето,което води до сърдечни проблеми.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ