За какво лъжат жените в леглото

27.07.2016, 09:45

Не им вярвайте!

   
 
За какво лъжат жените в леглото

Жените лъжат, това е факт. Но да лъжеш, докато правиш секс с някого, кому е нужно това? Явно и в най-оргазмичните моменти те не могат да си мълчат, а трябва да кажат нещо, дори и то да не е истина. Ето за какви лъжи става дума.

Когато викам "По-силно!" по време на секс, нямам предвид, че искам това, просто си мисля, че действа възбуждащо на мъжете.

Когато се случи да заспя по време на секс, казвам на приятеля си, че съм много напушена. Всъщност той е ужасен в леглото и често съм отегчена.

Докато правехме секс с приятеля ми, той ме попита с колко мъже съм спала. Трябваше да излъжа, не исках да се чувствам като уличница.

Трябва да лъжа и да издавам фалшиви стенания по време на секс с приятеля ми. Не ми е хубаво, но ако той разбере, ще се почувства зле.

Докато правехме секс, приятелят ми ме попита дали искам бебе. В еуфорията казах "Да", но излъгах. Това може да свърши зле.

Започнах да плача по време на секс и казах на приятеля си, че е защото много го обичам. Всъщност ми стана много мъчно за бившия ми, който много ми липсва.

По време на секс с приятеля ми малко се изпуснах и го излъгах, че ме е докарал до скуърт оргазъм.

Казах на приятеля си, че съм суха по време на секс, защто това е страничен ефект от лекарствата ми. Излъгах.

Дойде ми цикълът, докато правех секс с едно момче. Имаше кръв навсякъде. Беше ми неудобно, затова му казах, че съм била девствена.

Когато казах на гаджето ми, че съм получила оргазъм по време на секс, забравих да допълня, че това беше първоаприлска шега.

Казах на приятеля ми, че трябва да спрем по време на секс, защото ме боли. А аз просто исках да пръдна.

Приятелят ми искаше да ме вдигне по време на секс, но аз му казах, че не искам да го правим така. Истината е, че си мисля, че съм прекалено дебела, за да ме издържи.

Завързах очите на приятеля ми по време на секс. Казах му, че ще е забавно. В същото време хапвах снакс, без той да ме вижда.

Приятелят ми ми каза, че ме обича, докато правехме секс. Казах му, че и аз го обичам, но излъгах. Не знаех какво друго да кажа в този момент.

Вчера по време на секс той ме попита дали се срещам и с други мъже. Казах му, че не, но излъгах. И без това не е негова работа.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ