Животните, които мастурбират и не го крият

13.08.2015, 20:00

То няма и за какво

   
 
Животните, които мастурбират и не го крият

Ако си мислите, че хората сме измислили мастурбацията, жестоко сте се объркали. Правим го, защото и предците ни са го правили и нямаме предвид бабите и дядовците ни, а животинските ни предци. Много животни са били "хващани" как се самозадоволяват. Разликата е, че при тях няма чувство за срам или вина, както при нас. Блазе им.

Вижте няколко животни, за които е абсолютно сигурно, че се "пипат", като този списък в никакъв случай не е изчерпателен.

Примати

Е, логично е, че братовчедите ни са шампиони по мастурбация. Все пак имат ръце... "Изкуството на самозадоволяването" е изследвано сред 80 вида примати. Но не мислете, че само момченцата го правят. Женските примати от поне 50 вида също мастурбират, като дори използват пръчки, с които да си помагат.

Китоподобни

Да, те нямат ръце (шок!), но мастурбират като се търкат в разни неща - дъното, други животни, потънали предмети. Известно е, че по-дребните китоподобни активно се самозадоволяват, но не е ясно дали и по-големите го правят. Ние залагаме на положителен отговор.

Слонове

Азиатският слон има голям и силен пенис, който може да мърда посредством мускули, разположени в ствола му. Те му позволяват да го насочва към вагината на слоницата, както и да го удря в корема си като по този начин всъщност мастурбира.

Моржове

Моржовете също обичат да се търкат в разни неща, но също така, тъй като пенисите им са достатъчно големи, успяват да си направят и автофелацио. Впечатляващо, признаваме!

Гризачи

О, да! И малките зъбати сладури действат смело. По време на размножителния период и мъжките, и женските таралежи ползват разни пръчици вместо секс играчки. Каквото си намерят.

Прилепи

Различни видове прилепи са забелязвани да се самозадоволяват с езиците си. По принцип всички животни, които се ближат, го правят, но при положение, че прилепите висят с главите надолу, положението при тях може да стане малко оцапанко.

Влечуги

Мъжките влечуги имат двойни фалоси с отделни канали за спермата. Пенисите могат да се управляват поотделно както по време на съвокупление, така и по време на чиста мастурбация.

Костенурки

В момента, в който съзреят сексуално, мъжките костенурки започват да се самозадоволяват, притискайки притеснително големите си полови органи в разни твърди предмети и издавайки непривични за човешкото ухо звуци.

Пингвини

Ако не успеят да си намерят мадама, някои видове пингвини свършват работата с подходяща скала и не се оплакват повече. Може би е време и ние да взимаме пример от тях.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ