Жени споделят какво ги ужасява в поведението на мъжете

07.10.2019, 13:00

Чети внимателно!

   
 
Жени споделят какво ги ужасява в поведението на мъжете

Подходът на мъжете към жените често се различава от този на жените към мъжете. И често можем да бъдем доста настоятелни и психопатски настроени без да го осъзнаваме. С тези си действия отблъскваме жените и завинаги губим шансовете си да ни огрее.

Но ето, че, за да ни улеснят, жените в Reddit сами споделиха какво ги ужасява в поведениет на мъжете спрямо тях. Чети и се учи.

"Ако някоя жена те отхвърли директно, имай предвид, че тя не се прави на недостъпна. Просто не иска да бъде с теб. Затова не я преследвай и не бъди прекалено настоятелен, защото това се превръща в тормоз."

"Ужасяващо е мъжът да ме пита дали живея сама. Ако сме установили поне някакво приятелство, добре, но ако едва сме се запознали, директно ми се включва червената лампичка. "

"Един мъж, който седеше до мен в самолета и не спираше да ми говори (дори след като си сложих слушалки), се опита да ме придружи до свързващия ми полет, дори след като отказах да му дам телефонния си номер. Най-накрая си тръгна, когато отидох в женската тоалетна."

"Блокира изход, докато се опита да завърже разговор и ме последва бавно с кола, докато се опитва да разговаря с мен".

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ