Жени, които задължително трябва да забиете през живота си

29.12.2011, 09:07

   
 
Жени, които задължително трябва да забиете през живота си

Ако се мислите за истински играч, то е задължително да имате такива жени в черния тефтер. Да, онзи, с вече изгорелите бройки. Искаме да подчертаем, че това не става никак лесно, защото всяка една от тях е уникална по себе си, следователно не може да ползвате един и същи подход при всичките. Но нали затова ние сме насреща! И ще ви изброим типовете жени, и ще ви ударим едно рамо, за да имате на "чушката берекет". Започваме!

Жена на настроенията

Целта

Обикновено този тип жени са в стил "никой да не ме заговаря". Но субектът, който наблюдавахме, не беше само това. Черната коса, стегнатото тяло и страхотните зелени очи ни накараха да се изгубим. Такъв поглед би накарал и най-тренирания "играч" да омекне.

Завоюване

Ако сте се загледали в такава жена, то тогава се въоръжете с огромна доза търпение. Може да ви потрябва дори цялото спокойствие на света. Не е лоша идея да използвате "огледалната" техника. Да се държите като нея е малко рисковано, защото никой не обича да бъде имитиран. Още по-рисковано би било да се направите и на малко по-срамежлив, но това е на ваша глава.

Златотърсачката

Целта

О, добре познати са ни на всички. Онзи тип жени, които ти казват "Какво? Нямаш Ферари и си позволяваш да говориш още с мен?". Лесно ще намерите навсякъде такива жени. Проблемът им е, че те не се задоволяват с нищо, различно от пари, бижута и т.н.

Завоюване

Знайте, че тези жени няма да приемат годежен пръстен, който не е достатъчно голям, че да задави и лъв. Но обикновено тези, които подаряват такива пръстени, са дебели, мазни плешиви чичковци, а вие може да се възползвате от това. Все пак не искате брак със съответната мадама, а просто една добре прекарана нощ. И тя, като всички, има нужда от някой, който да я накара да крещи по цяла нощ. Просто атакувайте!

По-възрастната

Целта

Винаги е страхотно, когато въпреки че сме обградени от 20-тина годишни рибки, вниманието ни приковава някоя тридесет-и-няколко годишна и нагоре дама. Особено ако е добре поддържана за възрастта си. Жените като нея са интересни не толкова заради външността си, колкото заради опита, който притежават.

Завоюване

Увереност. С главно "у". Това ви трябва най-много. И то в огромни дози. Трябва да преборите възрастовата граница, излъчвайки по всякакъв начин увереност. Още при първия ви контакт с дамата, тя заема защитна позиция в стил "ти не знаеш как да ме удържиш". Убедете я, че не е права, а после ѝ го докажете.

Срамежливата

Целта

Не се предполага, че най-готината мацка, която сте си избрали, ще бъде срамежлива, но все пак такива ситуации се случват. Не, не само по филмите. Проблемът при тях е, че почти никога няма да ги намерите сами. Винаги са обградени от някаква компания, защото са прекалено притеснителни да излязат сами.

Завоюване

Най-важното е да се отървете от нейното обкръжение, за да може да останете сами. След това трябва да осъзнаете, че тя всъщност е нежно същество, така че гледайте да не я нараните. Добре би било да стартирате отначало само с приятелство, но пък от друга страна вие се интересувате от тялото, а не от душата ѝ.

Знайте само, че както вече казахме, всяка жена е уникална сама по себе си. Затова тези съвети може и да не ви помогнат, тъй като даваме примери за по-големи групи. Единствено и само вашата креативност, въображение и ум могат да ви помогнат, когато искате определена жена. Успех!

Източник: AskMen

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ