Ето защо мъжете си снимат пенисите и ги пращат на момичетата!

21.02.2017, 19:30

Учените разкриха загадката на века

   
 
Ето защо мъжете си снимат пенисите и ги пращат на момичетата!

Учените разкриха загадката на века – защо мъжете си снимат пенисите си и ги пращат на момичетата (макар и момичетата да не харесват това!).

Запитване пуснато в сайта за запознанства Match.com дава тревожни резултати. Сред хилядите потребители, 43% от жените са споделили, че поне веднъж са получавали снимка на мъжки член.

Преди няколко години българските момичета се сблъскваха (прощавай за думата) с член само в реалния живот. Това рязко се промени с модата на новите социални мрежи и видиш ли: "Ден да мине, друг да дойде" и оп – пенис в чата.

Повярвай ни, това не е приятно. Пенисът на любимия мъж (ако не любим, то поне такъв, с който девойката прави секс) – това е друго. Той е познат, дружелюбен и предразполагащ към доверие. А пенисът на непознат – шокираща и груба гледка.

Тогава защо мъжете го правят?

Вече имаме научен отговор. Психологът доктор Джъстин Лимлър смята, че мъжете неправилно интерпретират реакциите на жените към тези снимки. Те са убедени, че искрено радват жените със своя член. Хм.

Та, хайде да се разберем да не го правиш, или ако го правиш, то изрично мацката да те е помолила за това. 'Щото иначе е тъпо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ