Диви отношения. Гората - най-доброто място за срещи и секс

Гората е не само идеално място за огън, шишчета и бира. Тук с лекота можеш да се уредиш

   
 
Диви отношения. Гората - най-доброто място за срещи и секс

Какво да правиш при първа среща с девойка в гората? Ще ловиш риба, много ясно! Това е точният момент, в който може да се покажеш, като закоравял мачо (какъвто знаем, че не си) достоен за трона на Беър Грилс. Гледай да го раздаваш простичко и ще стане. За стръв ползвай червеи, хляб или царевица. Вярно е, не всяка мацка ще си падне по риболова, но ние знаем, че ти не си падаш по кифли, а по истински диви, кръвожадни мадами.

Когато хванеш рибата (трябва да хванеш риба, щото иначе целият план отива по дяволите), ще дойде моментът за романтичната вечеря. Основното е – скара, огън, нож.

За да засилиш атмосферата и разкажи някоя легенда за мястото, на което се намирате, може и да е лъжа. Внимавай само да не се отнесеш и да наплашиш момичето с някоя ужасяваща история, психар такъв. Ако се разтопи от приказката – може да целуваш.

Секс в гората

Сега чети внимателно! Независимо, че ще сте в гората – сексът си е секс. За интригата ще допринесат само хилядите насекоми и дивите животни. Трябва ти палатка, това ще ви създаде измамно чувство на безопасност. Ако запалиш огън, ще можете да се любите и навън, стига да не сте достатъчно щури, че да се запалите.

Съвет – дори да не смяташ, че ще се уредиш, си вземи презервативи. Те са изключително компактни. Ако закъсаш, ще можеш да пренасяш до 2 литра вода във всеки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ