Диана Габровска: За мен удоволствие да работя в тази сфера

10.01.2023, 13:25

А за нас - да те гледаме!

   
 
Диана Габровска: За мен удоволствие да работя в тази сфера

Името Диана Габровска нажежава страстите до червено. Първата българка, която реши да не се крие, да не увърта, а да застане доблестно пред всички и да гради кариера в порно индустрията. Със своята фамилия, поемайки неизбежните негативи, но знаейки, че в крайна сметка решението й ще изиграе положителна роля. Диана нашумя по време на миналия местен вот, когато се пробва за кметица на Момин проход. Избухналият секс-скандал тогава не й извади очите, а й изписа веждите. Сластната и надарена дама не е просто една скъпа опаковка. Напротив – тя доказа, че има акъл и "дупе", които й дадоха увереност да опита да пробие там, където на много хубавици им се иска, но не им стиска или пък не им стига сиво вещество да се промотират.

Диана Габровска изобщо не си губи времето и вече е сред звездите на голямата гръцка порно компания – Sugarbabes.tv. Компанията далновидно заложи на нашенката, а тя бързо се отблагодари. Нещо повече – сървърите й се наложи да бъдат преправяни допълнително, след като розовите видеа с Диана сринаха системата. Гледаемостта й е толкова голяма, че още след първите клипове се разбра, че на небосклона е изгряла нова звезда. В Novinite.bg сме убедени, че българката я чака светло бъдеще в индустрията с филми за възрастни, защото не се свени да заснема разнообразни сцени, нахакана е и си знае цената. Ето защо медията ни я потърси, за да разберем пикантни подробности за нея и бъдещите й творчески планове.

Диана Габровска е име, което вече всички знаят, макар някои да не си го признават. Случва ли ти се да те спират по улиците или спирачките в консервативното ни общество работят?

Рядко се случва, но се осмеляват вече, макар и да са много малко на фона на тези, които ме разпознават, усмихват и си шушукат че са ме видели. Смятам, че все още консервативното поведение надделява.

Къде изкара Коледните и Новогодишни празници и как реши да заснемеш кратко стори от Рилския манастир?

За мен това са най-любимите семейни празници и обичам да съм в уютна домашна обстановка със семейството си. Когато имаме свободно време - посещаваме различни места в България. В случая това беше Рилският манастир. Решихме да започнем годината с това зареждащо и красиво място. Послание към всички да бъдем по-добри през Новата година.

2379502

Много хора, даже масата от тях, считат, че порното е мръсна дума. 99 процента от тях обаче гледат филми за възрастни, наслаждават им се пълноценно, а после се правят на "ощипани" и морализаторстват...

За голямо съжаление в нашата държава е точно така. Това може да се определи само с една дума - лицемерие. Явно предпочитат да бъдат такива, щом така са решили…ок.

Зад гърба си вече имаш 7 заснети секс-сцени през изминалата година. Всички тръпнат в очакване да разберат през 2023-а ще добавиш ли поне още толкова, че да закръглиш на числото 20?

Ако трябва да бъда честна - не са 7 филмите ми повече са. А и броят им продължава да расте, а колко ще станат ще си позволя да цитирам Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!”.

Веднага стана ясно, че не си от актрисите, които се фокусират само в 1-2 разновидности на порното, а спокойно снимаш различни неща. Моля те, разкрий дали ще те гледаме в сцени с тъмнокожи актьори, в групови изпълнения с мъже, в семейни, в "кугър", масажни, изневери, в сцени на открито, във фетиши с крака, садо-мазо или други подобни хитови прелести?

2379501

Няма да изпадам в конкретика, но само мога да издам, че някои от категориите, които се съдържат в питането - вече ги имам заснети. И повярвайте ми - сцените са от горещи, по-горещи. Скоро желаещите ще могат да им се насладят.

Има ли нещо в секса, което не би направила по време на филм, дори да ви дойде отвътре с актьора, с когото снимаш в даден момент? Само по сценарий ли се придържаш?

Цялото интервю можеш да видиш тук.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ