Да умрете по време на секс – истории от живота

25.03.2015, 16:40

Какво е истинското значение на израза "щастлив край"

   
 
Да умрете по време на секс – истории от живота

Извратеният секс може да е чудесен, ако сте намерили подходящия партньор. Важно е нивото ви на ненормалност да е на едно равнище и забиването на гвоздеи в капачката на коляното и пърленето на косми на пълнолуние да не ви прави впечатление. Дори и вече да сте намерили вашия човек, нетрадиционният секс трябва да е съобразен с някои прости правила. Например, добре е преди да увиснете на куки от тавана, да сте сигурни, че не са ръждясали или изцапани с кръв от предния път. Ако решите пък да слагате пръстен с шипове около достойнството си, уверете се, че механизмът не заяжда и няма опасност аксесоарът да стане част от вас завинаги. Какво не трябва да правите, за да останете живи по време на секс, че и след него, разберете сами от следващите истински случаи.

Отмъщението на петте съпруги

Уроко Оноя бил заможен нигерийски бизнесмен, който освен несметно богатство, притежавал и цели пет съпруги. Когато първите четири забелязали, че петата му жена получава повече сексуално внимание, историята придобила сюжет, не по-малко драматичен от историята на Али Ръза (lo6o mu e). Ядосаните съпруги нападнали мъжа с тояги и ножове, настоявайки за равни сексуални отношения между всички. Оноя взел нещата в свои ръце и задоволил четирите си съпруги. Браво, Уроко, браво, Оноя! Когато дошъл ред на петата обаче, той бил толкова изтощен, че... умрял.

Който зло мисли, от цици умира

Странен начин да умреш, но пък това доказва защо е опасно да спориш с жена. Дона Ланг и приятелят ѝ, леко подпийнали, започнали да спорят. След дълга кавга Ланг решила, че вместо да удари гаджето си с тиган или чук е по-добре да спре въздуха му с огромните си гърди. Чудим се в кой момент пичът е осъзнал, че циците в лицето му искат да го убият. Поне е умрял от кеф.

Да ти забият нож в... не в гърба

Сада Абе заподозряла приятеля си Кичицо Ишида в изневяра. За да секне порива му да ходи по чуждо, Абе взела нужните мерки и направила това, което всяка нормална жена би направила – забила нож в члена му. Впоследствие го удушила, а генеталиите на горкия Ишида били намерени в дамската ѝ чанта. Коментарът ѝ бил: "Почувствах се спокойна, когато го убих, сякаш тежко бреме падна от раменете ми." Пожелаваме на Сада Абе нещо тежко да падне на главата ѝ.

Дай му жега

Тоби и Робърт Тейлър имали доста наелектризиращ сексуален живот. За добро или лошо, но по-скоро за лошо, поне за Тоби, сексуалните традиции за тях имали различно измерение. Както всяка вечер, Робърт сложил щипки на Тобините зърна и включил кабела в контакта. Какво се объркало не знаем, но този път токът се оказал твърде силен и убил г-жа Тейлър. Първоначално Робърт казал на полицаите, че инцидентът е причинен от сешоара в банята, но истината излязла наяве и Тейлър бил обвинен в безразсъдно застрашаване на живот и непредумишлено убийство.

Рускините отново в действие

Хазартът може да коства много повече от просто загуба на пари. Руснакът Сергей Турганов се обзаложил с две рускини за 4000 долара, че може да задоволи двете едновременно в 12-часов секс-маратон. За да спечели облога, руснакът изпил цяло шишенце с Виагра. В крайна сметка момичетата го признали за победител и му платили. Няколко минути след това Сергей умрял от инфаркт. Достоверни източници съобщават, че последната мисъл на г-н Турганов била: "Може и да съм умрял, но по-добре да съм е*ал."

Щастлив край

Не всички смъртни случаи по време на секс са свързани с ненормални двойки, които се пребиват с чукове за удоволствие или си пускат ток по крайниците. Майката на актьора Матю Макконъхи, Кей Макконъхи, разказва в своята книга за смъртта на мъжа си, Джеймс. "Обикновено в понеделник сутрин се изпращахме за работа със секс. Един ден просто се случи. Разбрах, че нещо не е наред, тъй като той не издаваше никакви звуци." Докато изкарвали тялото на Джеймс Макконъхи, той все още бил гол и всички успели да видят дарбата му.

Смъртоносна свирка

Редица политици от цял свят са били компроментирани със сексуални прелюбодействия. За много от тях това бил краят на политическата им кариера, а за други – край на живота. Президентът на Франция в периода 1895-1899, Феликс Фор, умира от мозъчен кръвоизлив, докато любовницата му му прави френска любов. Не е зле...

Да те обладае царят на животните

Сексът на открито може да е много вълнуващ, особено когато сте далеч от отровен бръшлян или коприва. Не само от това обаче трябва да се пазите – избягвайте в околността да има наличие на различни видове лъвове, тигри, мечки, бухали и дори бобри. Има защо да ви даваме този съвет. Докато Шарай Мауера и приятелят ѝ правели секс в африкански храст в Зимбабве, един лъв решил да вземе участие в акта. Както става в приказките, лъвът се ядосал и малко разкъсал врата и стомаха на Шарай. Приятелят ѝ пък избягал гол, само по Шарайка.

Пианото-убиец

Световноизвестната танцьорка Каръл Дода била хедлайнер в клуб Кондор – първият топлес клуб в Сан Франциско. В началото на номера ѝ тя била качена върху пиано, което се спускало бавно от тавана. След края на шоуто изпълнителният директор на клуба и една от стриптизьорките решили да правят секс именно върху това пиано. Незнайно как ключът за включване на механизма бил активиран и докато се усетят, любовниците били брутално затиснати на тавана. Директорът бил размазан, но внушителната му физика спасила момичето.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ