Да гледаш порно преди първа среща е полезно! Така поне казват учените

09.07.2019, 15:00

Еми, учените така казват

   
 
Да гледаш порно преди първа среща е полезно! Така поне казват учените

Професор Гурит Бирнбаум, възпитаник на израелския университет Бар-Илан направи изявление, което ни вдъхнови да гледаме порно по-често, отколкото преди. (Колко повече не ни е ясно!). Шокиращите новини професорът даде при интревю за изданието The Times. Както ти е ясно темата на публикацията не засяга начина, по който докторът се къпе в банята, а на психологическите механизми между мъжете и жените в началото на връзката.

Според професора, гледането на порно преди първата среща може значително да подобри качеството на вижданката с девойката. (Разбира се, ако не се отпуснеш толкова, че да отмениш срещата).

2168784

Това означава, че гледането на порно преди вълнуваща среща ще ти позволи не само да подобриш настроението си поради освобождаването на ендорфини (както сега наричаме алегорично оргазъм), но и ще ти помогне да се чувстваш по-спокоен и уравновесен.

Освен това според професор Бирнбаум сексуалното освобождаване преди срещата ще увеличи интереса ти към потенциален партньор и ще ти позволи да бъдеш по-откровен с жената. А честността, както е известно, често създава интимност.

Само да знаеш, че фразата: "Забавих се, че гледах порно преди да дойда!" ще направи първата среща последна.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ