Гърди или дупе?

15.11.2011, 10:13

   
 
Гърди или дупе?

Добре де, цици, но просто не можехме да го сложим в заглавието.

И може би въпросът не е така важен като дилемата "Крилце или кълка", но пък доста занимава съзнанието на всички мъже, които си падаме по жени. Всеки от нас обаче има определени предпочитания към определени части от женското тяло – очите, гърдите, дупето, извивките на ханша, бедрата и т.н. (мислите си, че случайно слизаме все по-надолу – не е случайно), но точно тези предпочитания могат да ни дадат скрити факти за връзката ни с една жена.

Очите

Направо се разтапяте от кеф от погледа на мадамата.

Какво ли пък значи това? Сигурно си представяте някакви налудничави неща като това, че очите ѝ казват: "Искам те! Обичам те" и други подобни. Но подсъзнателно си мислите за бебета. Според прочуванията на специалисти, мъжете със сини очи по-често са привлечени от жени със сини очи. Но защо? Всъщност цветът на очите може да послужи като тест за бащинство, както и за гаранция, че детето ви ще бъде също със сини очи. Един вид еволюционна тактика, че тя ще продължи "синеоката" ви семейна линия, а няма да рискувате с някоя "загубенячка с кафяви очи".

Гърдите

Побърквате се при вида на големи или малки стегнати, или въобще някакви, женски гърди.

Какво ли пък значи това? Ако харесвате малки гърди, може би сте по-склонни да се установите и заживеете семейно. При проучване, посветено на темата, на мъже били показани снимки на женски гърди с пет различни големини – от малки до свръх големи. Изследователите открили, че мъжете, които предпочитали жени с големи гърди, също така имали несериозно отношение към секса и се отдавали на по-краткосрочни връзки.

Изследователите считат, че това се дължи на факта, че докато почти всички мъже мислят, че по-големите гърди са по-атрактивни, само истински готовите за връзка мъже се фокусират на други качества, важни за дългите връзки и свързани с родителските умения на жената.

Като се говори по темата, трябва да отбележим, че големите гърди са по-малко чувствителни от по-малките. Също така някои жени обичат да ги галите по гърдите, но други предпочитат да съсредоточите усилията си в по-южната област на тялото им.

Заоблените форми

Пада ви ченето при вида на добре закръглени ханш и бедра.

Какво ли пък значи това? Ако сте по-заинтригувани от начина, по който изглежда дамата от кръста надолу, отколкото от лицето ѝ, имате сериозни намерения да създадете семейство. Не знаем дали сте изненадани, но твърдението се базира отново на данните от изследване. В него на мъжете първо било казано да погледнат на една жена като такава за краткосрочна връзка. 51% от тях погледнали формите ѝ, но само 25% от мъжете първо погледнали тялото ѝ, когато били предизвикани да погледнат на дамата като потенциален партньор за дълга връзка.

Нищо

Какво ли пък означава това? Ако приятелите ви се закачат с готината сервитьорка, а вие само си искате пилешките крилца от нея, това означава, че сте напълно доволни от връзката си и жената до вас. В друго проучване на мъже били показани снимки на доста привлекателни жени и после същите били помолени да напишат есе за мислите, които възниквали в главите им, докато гледат снимките на мадамите, но подтискали, защото мислели и за приятелката или съпругата си.

Хората, които осъзнават колко високо са ценени от партньорите си, са много по-доволни от връзката си според проучване на университета в Северна Каролина.

Е, винаги може да се случи и най-верният партньор да кривне от пътя. Ако и вие сте като него, но искате да запазите връзката с жената до вас, то се старайте да мислите за всичко, което харесвате в нея – за чувството ѝ за хумор, за пържолите, които само тя умее да прави така, за мръсното ѝ подсъзнание и т.н. и то докато гледате яки мадами. Знаем, че не е лесно. Никак не е лесно, но в живота на всеки мъж идва миг, в който той трябва да реши: вечен ерген или щастлив съпруг (макар че това последното си е истинско противоречие).

Източник: Men's Health

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 20.11.2011 | 01:38
1 И двете, дядо попе, и двете.....
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ